Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Használ valaki még fűzőt?...

Használ valaki még fűzőt? Előre domborodo hasam van, nem bírom leadni, de csini szeretnék lenni egy esküvőn. Működhet ruha alatt? Erre a klasszikus fűzős fuzore gondolok.

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a klasszikus fűző látszik a ruha alatt, mint pl. a tiszta csipke melltartó is átüt a pólón.
2021. máj. 30. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg van már a ruhád? Ha nem, akkor esetleg választhatnál olyat ami eleve fűzős.
2021. máj. 30. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne job valami alakformálós ruha/harisnya a ruha alá? Mint amilyeneket Kim Kardashian ia szokott hordani, és nem üt át egy nagyon testhezálló, szűk cuccon sem, de egyben tartja, amit kell.
2021. máj. 30. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet jó lenne, igazából egyelőre csak ötletelek, mert a pocakot baromira nehéz leadni. Ráadásul szétnyílt hasizom is van, jókora.
2021. máj. 30. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Én az alakformálós kisnadrágot ajánlom a szoknya alá inkább. Kényelmesebb mint a fűző, kapni fogsz benne levegőt és nem is látszik át a ruhán:)
2021. máj. 31. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább vennék olyan ruhát ami eleve fűzős.

Amúgy van egy youtuber, Bernadette Banner aki hord fűzőket és sok videója van a témában - annyi hogy ő nem modern, fűzőnek nevezett trikókat hord, hanem valódi fűzőt alsóneműként, egyberuhákhoz. Van olyan fazon, ami erre való, de ez nem a H&M-es csipkés "fűző" lesz.

Arra amire te szeretnéd, valószínűleg olcsóbb és egyszerűbb egy alakformáló harisnya/bugyi.

2021. máj. 31. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!