Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem kényelmetlen a...

Csak nekem kényelmetlen a Converse cipő?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Én semmi pénzért nem adnám ki a kezeimből, annyira kényelmes benne menni. nagyon imádom. Csak úgy szerezhetnék meg tőlem, ha tőből levágnák a lábammal együtt.
2010. aug. 24. 18:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs, miért nyomja néha a kislábujjaim. Én nagyon szeretem a Converse cipőket, mégis megjárom velük, pedig a mérete elvileg jó..
2010. aug. 24. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

igen:/ én 2-3 éve hordom az enyémet, most kezdett el szétszakadni, de már meg is rendeltem az újat:) nekem nagyon kényelmes:)

próbáltál már esetleg más félét? vagy neked milyen van? a converse light lehet kényelmesebb lenne:)

2010. aug. 24. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát az enyém ilyen: [link]

Meg van egy hosszú szárú is, bár azt már kinőttem, és az azért szorít. Viszont ha elkezdek ebben a zöld cipőben járni, egy idő után nagyon nyomja a kislábujjamat, és teljesen kikészít. Néha sebtapasszal betekerem a lábujjamat, és akkor annyira nem vészes, de állandóan nem sebtapaszozhatok.:) Kíváncsi lennék, hogy csak én vagyok-e ennyire nyomi?:P

2010. aug. 24. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
hmm:/ érdekes nem tudom miért szoríthat, lehet meg kellene próbálnod a lightot bár gondolom ilyen kellemetlen élmény után nem szívesen ölnél bele egy 10est, és akkor meg is értelek.:/ nyugi, biztos van más is így ezzel, nem hinném, hogy csak neked kényelmetlen:)
2010. aug. 24. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem ugyanilyen van pirosba.nkem nem nyom.szerintem kicsi rád.vidd vissza,cseréld be.=)
2010. aug. 24. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs Converse-m, s tudom, nem vigasz, de nekem minden cipő feltöri a lábujjamat és a "bütyök" részt. Egyszerűen széles a lábfejed. Nagyobb méretű cipőt próbálhatsz, esetleg kényelmesebb lehet, de ha kijár a lábad a cipőből, az is kellemetlen.

Én a sebtapaszra szavazok! Illetve egy talpbetét is segíthet a problémákon.

2010. aug. 24. 21:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Megy a pont mindenkinek.
2010. aug. 25. 12:34
 9/9 anonim ***** válasza:
szia, nem csak te vagy ezzel egyedül, nekem is pont a kis lábújjamat nyomja mert széles a lábfejem. visszaviszem kicserélni ha időm majd engedi:)
2011. máj. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!