Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bonprix minőség?

Bonprix minőség?

Figyelt kérdés

Találtam pár szép ruhát náluk, de nem tudom milyen a minősége, és nem merem megrendelni.

Tapasztalatok onnan rendelt holmikról?

2021. máj. 28. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont ma érkezett meg az első rendelésem tőlük. Semmi visszaigazolás, értesítés nem volt hogy jön a futár.

Egy csipkés ruhát rendeltem. Jó az anyaga, szép, olyan mint a képeken.. csak túl nagy lett a méret.

2021. máj. 28. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyaguk nekem jók szoktak lenni.És egy mérettel kisebb kell belőle.
2021. máj. 28. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A minőség változó, azért én már kifogtam olyat, amit csak lustaságból nem küldtem vissza.

De azért többségében jó az anyag, és nem rosszabb egy H&M minőségnél pl.

A méret viszont tényleg mindig nagyobb, mint kéne.

2021. máj. 28. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már sokszor rendeltem és soha nem volt panaszom a minőségre. A mérettel már volt gond, valóban a szokásosánál kisebbet kell rendelni.
2021. máj. 28. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, hogy miért rendel valaki Bonprixtől. Alacsony minőség, lassú szállítás. Macerás visszaküldés a vevő saját költségére. Szerintem ma már így nem lehet vevőt megtartani.
2022. dec. 2. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!