Bonprix minőség?
Figyelt kérdés
Találtam pár szép ruhát náluk, de nem tudom milyen a minősége, és nem merem megrendelni.
Tapasztalatok onnan rendelt holmikról?
2021. máj. 28. 13:26
1/5 anonim 

válasza:

Nekem pont ma érkezett meg az első rendelésem tőlük. Semmi visszaigazolás, értesítés nem volt hogy jön a futár.
Egy csipkés ruhát rendeltem. Jó az anyaga, szép, olyan mint a képeken.. csak túl nagy lett a méret.
2/5 anonim 

válasza:

Anyaguk nekem jók szoktak lenni.És egy mérettel kisebb kell belőle.
3/5 anonim 

válasza:

A minőség változó, azért én már kifogtam olyat, amit csak lustaságból nem küldtem vissza.
De azért többségében jó az anyag, és nem rosszabb egy H&M minőségnél pl.
A méret viszont tényleg mindig nagyobb, mint kéne.
4/5 anonim 

válasza:

Én már sokszor rendeltem és soha nem volt panaszom a minőségre. A mérettel már volt gond, valóban a szokásosánál kisebbet kell rendelni.
5/5 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy miért rendel valaki Bonprixtől. Alacsony minőség, lassú szállítás. Macerás visszaküldés a vevő saját költségére. Szerintem ma már így nem lehet vevőt megtartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!