Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól látom, hogy nagyon felkapo...

Jól látom, hogy nagyon felkapott lett ruhákat viselni a nők körében?

Figyelt kérdés
Tavaly még határozottan nem láttam ennyi ruhaviselést (az egyberuhára gondolok), idén viszont hirtelen nagyon sokan mintha stílust váltottak volna, abban jelennek meg/fotózkodnak. Főleg a virágmintás és hosszú ujjú ruhák a népszerűek, még azoknál is akik nem is élnek Angliában. Még azok is hordják, akik eddig tipikus farmeres-nadrágos lányok voltak. Ezzel nincs is semmi baj, illetve szerintem jó is, ha egyre többen öltöznek nőiesebben.Nos, engem ez azért zavar mert én tényleg stílust váltottam és nagyon sok ruhát vettem, de még nem igazán volt alkalmam hordani illetve megmutatni őket. Másik fő szempontom az volt, így legalább eredeti leszek a sok egyenfarmeres közt. Hát, ez nem jött össze. És még majd kapom is a célzásokat, hogy leutánoztam őket. Pedig nekem sokkal hamarabb megvoltak (valószínűleg).
2021. máj. 27. 23:19
 1/7 Psylocyber válasza:
62%

nna, irigylem a problémádat :) mármint, bocs, hogy kérdéssel válaszolok, de téged miért érdekel, hogy mások mit hordanak?

amúgy én nem látom, de jó lenne már rendes szoknyát, meg "egyberuhát" látni, szerintem ezek nőiesebbek, mint az "ahová lépek pláza terem" cuccok

2021. máj. 28. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem csak te figyeled jobban így, hogy ilyeneket vettél te is.

Kicsit paranoid vagy, minden nyáron csomó csaj hord ruhát és virágos dolgokat is, nem ettől leszel egyedi hópihe. Valószínűleg eleve azért vetted ezeket, mert máshol, máson már láttad és megtetszett - ahogy az összes többinek is.

Senki nem fog ezért beszólni, a kutyát nem érdekli mi van a másikon, normálisék legalábbis max meg szokták dicsérni ha valaki csinos, de nem elemezgetik a ruhatárát. Ha valaki mégis ilyen veled, engedd el a füled mellett, elég szánalmas élete lehet szegénynek amúgy is, ha ennyi az öröme. 😂

2021. máj. 28. 07:32
 3/7 anonim ***** válasza:
3%

Legalább rájöttek, hogy nők!

Nem férfinek öltöznek mint némelyik beteg.

F.

2021. máj. 28. 07:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg eddig kb. csak nadrágot láttam a magyar nőkön többnyire. Sajnálom, de mi izlesben nem jeleskedünk. Nem tudom, nálunk azért téma volt mindig hogy ki mit hord, ezért is kérdeztem. Persze örülök,hogy mások is csinosak, csak akkor ne szóljanak meg engem. Utolsó, igaz lehet, szerintem is sokkal szebb egy ruha. Nekem az alakomhoz is jobban illik, ezért is választanám.
2021. máj. 28. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Én is elkezdtem ruhákat hordani, nem azért mert nőies, hanem mert nadrágban melegem van. Rövidnadrágban nem szeretek lenni, faluba költöztem és a buszon pedofil fejjel les a sok vén f4sz.

Laza nyári ruhában kényelmesen elvagyok.

2021. máj. 28. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

3-as vagyok.

Örülök, hogy vannak azért még nők, most szerény személyedre gondolok.

De az is látszik a lepontozásomból, hogy ha megírod az igazat akkor már szemét vagy.

Ezzel magukat minősítík, és az én állításomat, észrevételemet erősítik.

2021. máj. 28. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne a virágos ruháidtól akarj egyedi lenni meg ne is akármilyen ruha darabtól várd el az egyediséget mert így sosesm leszel az.

Az egyediségnek magadból kénne fakadnia. A sajat belső vilagodbol amit aztán kiterjesztesz a külsőségekre is. Nem a szimpla külsőségeket megidealizalva egyedinek titulálni magadat.

Másrészt ha van egy basic stílusod amit kb a sarki turitól kezdve a minden megyeszékhelyen jelenlévő h&m-böl is össze tudsz hozni és teljesen beleilleszkedve a mainstream fastfashion divatba akkor ne csodálkoz azon, hogy másokon is ugyan azt a szabást és mintát látod viszont.

Szerintem a csinosabb öltözködés hátterében a jó idő mellet a covid miatti szigorítások feloldása is állhat

Sok lány és nő a home office és online oktatásos időszakban amikor kb sehova sem lehetett menni szabadidős tevékenység szempontjából nem nagyon öltözött csinosabban (az más kérdés, hogy pl egy sima farmer poló összeállitas is tud nagyon jól és csinosan kinézni) mert nem volt lehetőség kb sehova sem menni.

Még egy pub-ba vagy kávézóba sem lehetett beülni.

Így most hogy megnyíltak a teraszok lehet menni kiállitásokra és egyébb helyekre sokan előveszik a csinibb ruháikat amik már jó regóta a szekrények mélyén hevertek.

2021. máj. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!