11/24 anonim 

válasza:

Csak ezt ne!
Ez a tipikus öregasszonyos, könyvelős,könyvtár vezetői vagy épp vénlány stílus.
F.44
12/24 anonim 

válasza:

Ha neked tetszik, vedd fel nyugodtan :) igazából a 11es hozzászólás olvasása után, lehet én is veszek egy ilyen cipőt, annak ellenére, hogy nem tetszik. Nehogy már megmondja nekem egy ilyen balfsz hogy "csak ezt ne" :D
13/24 A kérdező kommentje:
12-es harisnyával vagy mezítláb hordanád?
2021. máj. 27. 13:18
14/24 anonim 

válasza:

Szerintem is öregítene, de ha neked tetszik akkor ne foglalkozz más véleményével.
15/24 anonim 

válasza:

Érdekes “emberek” vannak ezen az oldalon.
Megkérdezi valaki, hogy egy ruháról,cipőről mi a vélemény, megírom, és jön egy senkiházi golyóérett akinek ez nem tetszik, de a szokásos lepontozás helyett inkább személyeskedik.
12-re gondoltam, 11-es balfhasz voltam.
Vedd meg inkább aztán égezsd magad...
17/24 anonim 

válasza:

NEM veszitek észre hogy ez a lábfétises?????????????
18/24 anonim 

válasza:

16.
Ennyi?
Ha betalálok akkor jön a nyelvtan, már megfigyeltem itt így szokás.
Még valami?
17.
Nem hinném,hogy fétises lenne csupán egy nagy egós hülye pitcsa.
19/24 anonim 

válasza:

4-es: egy bőrcipő sosem izzasztó, feltéve, ha ez bőr. Nekem csak a túl alacsony sarka miatt nem tetszik, illetve megfájdulna benne a térdem, mert nem elég magas a sarka. Legalább 5-6 cm-es legyen egy sarok. Egyébként nem néz ki rosszul.
20/24 anonim 

válasza:

Nem, tévedésben élsz. Nem találtál be :D Egyszerűen kiszúrta a szemem az ostobaságod. Írni illene tudnod 40 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!