Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kinek mi a véleménye a pic*a...

Kinek mi a véleménye a pic*a nadrágokról?

Figyelt kérdés
Olyan nadrág, amiből a fenék alja kint van
2021. máj. 24. 08:21
1 2
 11/20 anonim válasza:
96%
Otthonra a dög melegben jó, utcára nem venném fel.
2021. máj. 24. 09:44
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Olyan 22 éves koromig volt, hogy hordtam ilyet, mai fejjel már nagyon közönségesnek, “basic bitch” viseletnek gondolom. Olyan rövidnacit hordok szívesen, ami pont a fenekem aljáig ér és már nem lóg ki alóla.

25N

2021. máj. 24. 10:02
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Otthonra jó. Utcára r*bancos
2021. máj. 24. 10:26
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

Nőként szeretem a rövid nadrágokat, de soha nem lóg ki belőle a fenekem, az már tényleg gyomorforgató és ízléstelen.

A kollégiumunkban volt egy ilyen lány, aki a melegebb időben mindig olyan gatyában nyomult, amiből kibuggyant a fél feneke, és a piros csíkokat is mindenki láthatta a s*ggén, ahogy a szoros farmer kidörzsölte a bőrét.

Na, ez elég kiábrándító. 🥶 De gondolom, ő mindenkivel ellentétben őrül szexisnek képzelte magát.

2021. máj. 24. 10:51
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
#14 meg a legjobb, mikor ilyen plöttyedt seggű lányok vesznek fel ilyet😅Legalább néznének bele a tükörbe, mielőtt kimennek az utcára.
2021. máj. 24. 11:06
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem kell irigykedni, mindenki azt vesz fel amit akar🤷🏼‍♀️akinek jó alakja van az nyugodtan vegye csak fel.
2021. máj. 24. 11:08
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Rohadt irritáló.

Most már csak combközépig erő nadrágot hordok, mert ami annál rövidebb, az szépen elindul fölfelé, bemászik a s*ggembe meg az elöl lévő szféráimba, és öt lépés után kilóg belőle a fél fenekem. Az hogy a fenekem kint van hagyján, de iszonyatosan kényelmetlen a bevágó nadrág. Szóval ezeket a rövid shortokat nem nekem találták ki, inkább hordok szoknyát, az nem mászik sehova.

És mielőtt valaki beszólna, hogy túl kicsi a nadrág, több méretben is próbáltam, több fazonban is, övvel is, egyszerűen semmi nem segít. Vékony a derekam és széles a csípős meg a combom, és a nyamvadt nadrágok mind fel akarnak csúszni.

2021. máj. 24. 12:51
 18/20 A kérdező kommentje:
17-es én is így vagyok vele amúgy, minden egyes nadrág bevág
2021. máj. 24. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Szexi, nőies.
2021. máj. 24. 20:43
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Szerintem nem is kényelmesek és nem is higiénikusak. Az én fenekem kb. megeszi őket, emiatt egyáltalán nem tetszenek, ráadásul hívjatok konzervatívnak vagy nem tudom, de szerintem nem utcára való viselet. Se iskolába, se ügyintézni se munkahelyre nem való, én speciel kávézni meg enni se mennék el benne, mert nem mernék leülni kényelmesen, mert hozzáragadok valamihez (én pl. edzőterembe se szeretek rövidnadrágban menni, mert nem akarom, hogy közvetlen a bőröm hozzáérjen a mások által teleizzadott üléshez, na ez nyilván érvényes a hétköznapokra is :D), strandra mondjuk el tudom képzelni vagy olyan helyen, ahol sose kell leülni :D
2021. máj. 25. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!