Kinek mi a véleménye a pic*a nadrágokról?
Olyan 22 éves koromig volt, hogy hordtam ilyet, mai fejjel már nagyon közönségesnek, “basic bitch” viseletnek gondolom. Olyan rövidnacit hordok szívesen, ami pont a fenekem aljáig ér és már nem lóg ki alóla.
25N
Nőként szeretem a rövid nadrágokat, de soha nem lóg ki belőle a fenekem, az már tényleg gyomorforgató és ízléstelen.
A kollégiumunkban volt egy ilyen lány, aki a melegebb időben mindig olyan gatyában nyomult, amiből kibuggyant a fél feneke, és a piros csíkokat is mindenki láthatta a s*ggén, ahogy a szoros farmer kidörzsölte a bőrét.
Na, ez elég kiábrándító. 🥶 De gondolom, ő mindenkivel ellentétben őrül szexisnek képzelte magát.
Rohadt irritáló.
Most már csak combközépig erő nadrágot hordok, mert ami annál rövidebb, az szépen elindul fölfelé, bemászik a s*ggembe meg az elöl lévő szféráimba, és öt lépés után kilóg belőle a fél fenekem. Az hogy a fenekem kint van hagyján, de iszonyatosan kényelmetlen a bevágó nadrág. Szóval ezeket a rövid shortokat nem nekem találták ki, inkább hordok szoknyát, az nem mászik sehova.
És mielőtt valaki beszólna, hogy túl kicsi a nadrág, több méretben is próbáltam, több fazonban is, övvel is, egyszerűen semmi nem segít. Vékony a derekam és széles a csípős meg a combom, és a nyamvadt nadrágok mind fel akarnak csúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!