Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a mom...

Mi a véleményetek a mom jeansekről? Illetve a bő felsőkről?

Figyelt kérdés
Nektek tetszik? Sokan leszólnak miatta😒
2021. máj. 22. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Vizuális környezetszennyezés.
2021. máj. 22. 20:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán vásárolok fast fashion boltokban, ha tehetem, akkor turizok
2021. máj. 22. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
A mom jeans alapból bővebb úgyhogy hordd szűkebb felsővel, ill. ha bő felsőt hordasz akkor valami szűkebb szoknyával nacival, leggingsel esetleg. Ha bő van alul felül elég zsákos hatása lehet és az alakod se adja ki
2021. máj. 22. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
bennem az ilyen ruhákat viselő olyan érzést kelt, hogy valamilyen okból rejtegeti, szégyelli a testét.
2021. máj. 22. 20:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Én igazából nem szégyenlem a testem, csak szimplán ezekben érzem jól magam:D
2021. máj. 22. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Nekem csak mom jeans tipusú nadrágjaim vannak és NAGYON SZERETEM ŐKET!!

De komolyan..szerintem nagyon jól néznek ki és sok mindennel jól állnak, még azt szeretem benne,hogy ezeknek általában igazi farmer anyaguk van,szóval nem a cicanadrág anyag csak farmernek néz ki..

Viszont azzal egyetértek hogy bő nadrág + testhezálló felső jobban mutat.

Én egyébként nem szégyellem a testem csak annyi hogy a lábaim hát..elég vékonyak (ehhez még magas is vagyok valamennyire) ezért sokkal előnyösebben áll rajtam egy bő nadrág, nem tudom te milyen alkat vagy..de igazából lényegtelen mert ha ilyen ruhákban érzed jól magad akkor nem is kérdés hogy felvedd e..egyébként ma már semmi nem gáz szerintem xd az összkép a lényeg..hordd nyugodtan!<3

Még a bő pólókról annyit hogy azokat is lehet variálni pl betűrve a nadrágba stb attól függ mennyire bő,meg nagyon kényelmesek szerintem azért szeretjük sokan.

2021. máj. 22. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Bő nadrágot általában szűk felsővel hordok, és ha olyan akkor betűröm:D nekem igazából eléggé átlagos alakom van, se ducinak, se vékonynak nem mondanám magam, valahol a kettő között vagyok, nekem nincs bajom az alakommal
2021. máj. 22. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Buz1s!

És undorító.

2021. máj. 23. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
34%

Azok inkább férfiakra valók.

Egy nő nem hord ilyet.

2021. máj. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!