Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kamu vagy eredeti oldal?

Kamu vagy eredeti oldal?

Figyelt kérdés

[link]

Hurarachet akarok rendeli tőle

2021. máj. 20. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Miért hirdetőnek hívja magát a cég...????

Gyanús...

2021. máj. 20. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
2021. máj. 20. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

" Cyla

2020. február 25. kedd - 13:12

Kedves Mindenki! A Nemzeti Cipőbolttól rendeltünk egy Nike Air Force 1 ‘Just Do It’ cipőt. A megrendelést követően nagyon erős volt bennem az érzés, hogy nem eredeti cipőt fogunk kapni. Minden tekintetben körbejártam a kérdést, és így készültem a futár fogadására. Mielőtt kifizettem volna a cipőt, kértem a futárt, hogy szeretném ellenőrizni a doboz tartalmát. Már ott megbukott a történet, hogy csomagolás nélküli cipős dobozt küldtek, aminek az oldalán semmi nem volt feltüntetve (mérettáblázat, kódok stb.). Áttetsző ragasztószalaggal volt lezárva. Felnyitva a dobozt, a cipőről ordított, hogy nem igazi: a címke ragasztva volt a nyelven, a Nike felirat a cipő mindkét oldalán hologram nélküli felirat volt, és az eredetihez képest a hátsó részén a Just do it felirat sem egyezett az eredetivel. A színbeli különbségek is egyértelműek voltak. Számlát nem küldtek, csak egy szállítólevelet, amelyen sem aláírás, sem pecsét nem szerepelt. A cipő repült vissza a dobozba és vissza a feladónak. Azóta hívtam a céget, a megadott telefonszám nem létezik, valamint a cím szerinti irodaházat is megkerestem, de ilyen cégről soha nem hallottak. Hálás köszönetem az sneakerbox oldalnak "

2021. máj. 20. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő kell még az embereknek hogy felfogják, hogy ahol egy 100-110ezer Ft-os árfekvésbe kínált cipőt 34 ezerért árulnak, ott kamu van...
2021. máj. 20. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul még ők sem rejtik véka alá hogy szar hamisítványokat árulnak, csak jól eldugják az oldalon ezt az információt.

[link]

"A webáruházban replika termékek találhatók."

2021. máj. 20. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#4: én sem értem, miért hisznek egyesek a csodákban....

#5: nálad a pont! Te voltál a legfigyelmesebb. :-D

2021. máj. 20. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak odáig olvastam, hogy hirdetőnek nevezi magát (#1 voltam), lejjebb már nem is görgettem.
2021. máj. 20. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelműen kamu. Nem is értem, ez kábé az ezredik ilyen kérdés, hogy már az oldalnévből is ordító kamu oldalakról megkrédezik, hogy "ez kamu?"

De leírták. Még az oldal is leírja, hogy replikát árulnak.

Ami számomra elképesztő, az az, hogy milyen árakon adják mindezt. B@szki 18-25 ezreket elkérnek egy KAMU Adidas cipőért. Hát Ennyiért eredetit kapsz... Konkrétan a Superstarokat ha megnézzük...

De ennyi pénzért elég jó cipőt kap az ember. Tommy Hilfiger. Ralph Lauren, Lacoste. Csak hogy pár "menőbb" nevet mondjak. De nem. Mennyivel jobb egy kamu Adidas :D.

2021. máj. 21. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:

#8: és ez még mind semmi, védjegybitorlás miatt ez full illegális!

Ha ilyen kereskedőt elkapnak bárhol, bezúzzák az összes cuccát.

2021. máj. 21. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!