Baj ha nem szeretem a sport és tornacipőket?
Figyelt kérdés
Manapság szinte mindenhol azt látom, hogy a lányok akár elegánsabb ruhához is szinte csak nagydarab sportcipőt, vagy tornacipőt hordanak, viszont én alapból szinte csak elegánsabb ruhákat hordok, és azokhoz nekem valamiért nem passzol a sportcipő. Így nem fogok ódivatúnak tűnni? Hogy inkább elegánsabb cipőket hordok a hétköznapokon is?2021. máj. 18. 23:41
21/26 anonim válasza:
ez tuti az a frusztralt gyoker, aki minden ilyesmi kerdes alatt hiszteriazik, hogy a nok ‘pasisan’ oltoznek (mondjuk ennek minden ‘pasis’ a szokanyan meg magassarkun kivul), aztan meg ki van akadva, hogy ot bezzeg miert nem fogadjak el a szuk nacikajaban. szanalooooom
22/26 anonim válasza:
Èn se fogom soha megèrteni mièrt akar valaki faszi lenni ha csajnak születik 🤷♀️
ja, biztos szivàrvànyos....:S
23/26 anonim válasza:
Igen igen, biztosan! Lenyűgöző megállapítás!
24/26 anonim válasza:
Mármint ha egy csaj tornacipőt hord és nem magassarkút, akkor az azt jelenti, hogy férfi akar lenni. Melyik század gyermeke vagy nagypapi?
25/26 anonim válasza:
25 éves vagyok, és egy csaj legyen nőies vagy dögös
elég egy faszi a kapcsolatban, az èn szeretnèk lenni.
Egy magassarkûs nővel meglehet jelenni, egy tornacipőssel khmmm nem igazàn
26/26 anonim válasza:
"Egy magassarkûs nővel meglehet jelenni"
Te magadnak vagy másnak keresel nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!