Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lànyok,mit szólnàtok ha a...

Lànyok,mit szólnàtok ha a pàrotok meglepne egy ilyen csizmàval?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 17. 16:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapból feketében járok szóval én pl fel tudnám venni ha nagyon akarnám de jesszus ez iszonyat drága, ha ennyit akarsz rászánni inkább beszéld meg vele hogy válasszon valami szépet és fizeted, ekkora összegnél szerintem ne legyen meglepetés, tudom hogy ajándéknál szeretnéd ha az lenne de ha egy ilyen drága cipő mégsem tetszik vagy nem jó a méret az hatalmas pofára esés.
2021. máj. 18. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Nincs párom, viszont, ha lenne, nem örülnék, hogy ennyi pénzt költ rám, ráadásul egy combcsizmára, amit valószínűleg nem fogok tudni hordani, mert a combom sokkal vastagabb, mint a vádlim és a vádlim se elég vékony általában, hogy felmenjen rá egy csizma térdig.

Annak jobban örülnék, ha valami ékszert/kaját/parfümöt/élményt adna ajándékba, esetleg összedobna nekem egy meglepetésbulit valahol, mint egy túlárazott, nem túl szép, nem nekem kitalált csizmának.

2021. jún. 2. 16:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!