Fiúk! Nektek tetszik, ha egy lányon leopárdmintás ruha van? Válaszod indokold!
én lány vagyok szal bocsi h én is irtam:)...nekem sem teccik..sose venném fel...nem vagyok egy visszafogott csajszi de a leopárd minta nagyon kihivo és ribanc0s
19/L
Szerintem is nagyon ronda.
Nyugi, ezt én sem tudom megérteni, hogy aki ízlésesen, csinosan öltözik miért nem jön be a pasiknak. Lehet azért, mert kevés a normális pasi, aki felér az ilyen lányokkal:D, és akiknek tetszik a leopárdminta, az olyan is...
23:37 " Itt írják a fiúk, h egyáltalán nem tetszik nekik, ehhez képest ha buliba megyek minden 2. lányon ilyen cucc van:D "
A lányok felveszik attól függetlenül, hogy a fiúknak mi a véleményük róla. Szal nem a fiú öltözteti a lányt...
láttam vmelyik nap egy lányt az uccán:)
párducmintás legging
párducmintás cipö de az olyan fekete-fehér párduc volt régebben
párducmintás miniruha és persze az elmaradhatatlan plüss szörös párductáska...ehhez társult hosszu fekete haj kreol bör és egy akkora karikafülbevaló h egy felniméret is lehetne lazán...
az egész ucca öt nézte de nem ugy néztek ki a pasik h azé mer annyira jó nö:D egy csomo ember alig birta visszafojtani a röhögését...ezt ugy éreztem meg kell itt osztanom...ha láttátok vna:Diszonyatosan gusztustalan és nevetséges volt:D
23:48
Most ezt elképzeltem X'DDDDD "raj" XDD
örülök h tetszett
23:48as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!