14-17 éves lányok! Milyen cipőket hordtok egész évben suliba?
Arra gondolok,hogy hidegben,melegben,spotosabb vagy nőiesebb ruhákhoz.LÉGYSZI KORT IS ÍRJATOK.
Köszi. :P
16 éves vagyok, most 11.es
Csinosan öltözködöm (pasztell színek).
Sokféle cipőm van, nagyon szeretem a magassarkú bakancs szerű cipőmet, mert nagyon kényelmes és hihetetlenül jól néz ki :) De sok lapossarkúm van, télre csizmám, nyárra papucsom is. ( www.lookbook.nu innen a legtöbb cipő tetszik, nem mind) Természetesen van edzőcipőm is, ha kirándulni megyek :)
van egy váaszon nikeom:
[link] (a zöld helyett sötétlila)
tisza: [link]
van egy téli converse one star cipőm is. arról sajna nem találtam képet. de amúgy fekete és a csillag okker színű rajta. az eredeti cipőfűzőjét lilára cseréltem :D
tesire egy pink fehér nikeom van. már két éves, de még semmi baja :D nagyon imádom :)
17/L
ősszel: még hordom a telitalpú szandimat, a fekete magassarkúm, illetve van 3 sarum, azokat. illetve van egy bőr tornacipőm, a lazább cuccokhoz.
télen: van 1 barna bőr bokacsizmám, egy fekete térdig érő, lapos csizma, egy 12 centis platform,szegecses bokacsizmám, elég szado-mazo, de én még hóban-jégben is tudok benne közlekedni :D
tavasszal: szintén azt, amit ősszel.
kb. ennyi.
16/L
15éves vagyok, 10.es
én hidegben is,melegben is,általában tornacipőt hordok..
8. leszek
Én egész évben sportcipőben / deszkás cipő/ vagyok kivéve ritka alkalmakkor,mikor ünnep van akkor balettcipő és télen meg csizma.
14/l
-tavasszal-ősszel sportcipőben vagyok
-télre van egy meleg bakancsom
- rossz időben felveszem az acélosomat
- a nyárból azt a két hetet kibírom sportcipőben, nem szeretek suliban szandálban lenni -azt majd csak nyáron, amikor itthon vagyok
15/l
-11.es
-legtöbbször tornacsukában, edzőcipőben (nemvagyok se emo, se divathülye, csak kényelmes a tornacipőm.)
-meleg időben strandpapucs lazán belefér:)
-télre van egy szürke bokacsizma féleségem.
-ünneplőhöz egyszer fekete topánka. (nem veszek fel magassarkút, ígyis b*szott magas vagyok. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!