18 év körüli férfiak ti éves szinten mennyit költöttök ruhára?
És miből mennyit érdemes maximum venni ?
Azért kérdezem mert eddig évi 200 ezreket is simán elköltötem mindenből vettem 69 félét és végül a három negyedét nem hordom szóval baromi nagy pénz kidobás.
Szóval szerintetek egyes ruhadarabokbol mi az a maximum mennyiség ami fölött már csak felesleges pénz kidobás?

Ha úgy nézzük, hogy már van egy feltöltött ruhatáram: évi szinten szerintem 6-7 új póló, 2 nadrág, 1 pulcsi, 1 cipő, 3 ing.
Ez olyan kb. 70 ezer lehet, amiben márkás csak a cipő, a többit New Yorker és tarsaibol szoktam megoldani. Illetve hangsúlyozom, hogy nyilván ezek csak évi ruhatárpótlások kb., illetve a alsók, zoknik, kabát és társai nincsenek beleszámolva.
De ez semmiképp sem 200k :D Én nagyon a fele kb.

3.-nak.
Apu meg anyu? Te nem olvasol Gyakoris válaszokat? Itt minden középsulis kölök havi 350-400-at keres diákmunkásként szeniorájtímenedzser pozícióban. >:)

4.
Jaaaa! Bocsánat, ezt látod nem tudtam.
A diploma meg csak presztizs képpen van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!