Szerintetek a vékony lányoknak a bő, hosszabb pólók állnak jól, vagy a haspólók?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 08:10
1/8 anonim 

válasza:

Szia!
Én vékony lány vagyok és én inkább haspólókat szoktam hordani. Szerintem azok nagyon jól néznek ki :) De a bő hosszabbot is fel szoktam venni, és azzal sincs problémám. Szerintem amelyik neked tetszik.
2/8 Metionin 

válasza:

Szerintem a karcsúsított normál hosszúságú póló a legjobb de van akinek jól áll a haspóló meg a bő is. Oversized pólóban soványabbnak látom magam, míg a szűkebbekben látszik hogy van rajtam izom, így én azt jobban preferálom de van 1-2 bő darabom is aminek nem tudtam ellenállni a mintája miatt. Haspólóm is van de azt csak korlátozott körülmények között lehet felvenni, így nem gyűjtök belőle, elég 1-2.
3/8 anonim 

válasza:

Fiúszemmel én mindig oversized-párti voltam :D
4/8 anonim 

válasza:

Vékony alkaton passzos ruha jobban áll.
6/8 anonim 

válasza:

Szerintem mindkettő. Volt egy lány a munkahelyemen aki tényleg nagyon-nagyon vékony volt. És jól állt neki mikor fiusabb fazonú pólót viselt.
7/8 anonim 

válasza:

A kettő között. Miért mindig csak a 2 szélsőségben lehet gondolkodni?
8/8 anonim 

válasza:

Én is vékony vagyok nagyon, a haspóló jobban áll NEKEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!