Farmer joggerről mi a véleményetek?
27 éves férfi vagyok, szóval már nem épp kölök.
Igazándiból farmert vagy valami kultúráltabb utca nadrágot szeretnék hordani. Viszont utálok övet hordani, az övcsat kellemetlen (nyom és hideg). Vékony vagyok és nem nagyon találok olyan nadrágot amit öv nélkül tudok hordani. Mindig hurcolok valamit a zsebemben szóval jó szorosan kéne tartania annak a nadrágnak hogy ne essen le rólam. Ritkán vagyok ingben a pólót pedig nem tűröm be szóval nem látszódna hogy nem öv tartja a cuccot hanem nadrág.
Az lenne a jó ha úgy nézne ki mint egy rendes farmer.
Imádok macinaban lenni, de az utcán mégsem horhatom. Melóba sem megyek benne. A farmernak az anyaga is elég merev, kellemetlen de ezt még meg tudnám szokni.
Ha találnék vmi kényelmesebb nadrágot akkor itthon is azt hordanám. Régen kizárólag farmerben jártam. Akkor nem éreztem kellemetlennek. Csak azóta történt pár dolog és kissé kényszeres lettem. Praktikusobb lenne mindig kultúrálba lenni mert folyton el kell ugranom vhova és akkor át kell öltöznöm. Akkor meg az zavar hogy nem kényelmes a nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!