A melegeknél miért nem divat a popsi, láb hangsúlyozása, mint a nőknél?

10.
Olyan mint a leggings csak férfi kivitelben.

A harisnyák csomagolására miért van ráírva hogy női?
A harisnya az harisnya, mindegy ki hordja.
Így van. Mindenből többet lehet eladni, ha külön csoportosítják.
És igen a meggings lenne a ffi cicanadrág, ami szintén kényelmes és divatos, de elkönyvelték bzisnak és nem hordják.

10# vok.
Kőszi a választ.Nos nálam ez futó vagy edzőnadragként szerepel.
Igaz hogy kenyelmes.Otthon abban edzeni.Viszont nem tudnám elképzelni magamon utcai öltözetként.Megmondom őszintén baromi idetlenül nézne ki.Edzek és tisztára "csirkecombjaim" vannak benne.Szval heteroként biztosan nem vennem fel.Ha meleg lennék , fogalmam sincs,hogy ez hogy jönne le.Max aki az,tuna megmondani,hogy milyen látvány,vagy mit gondol erről. Max egy slim fitt farmerig tudok elmenni,de azt is inkább a bnőm miatt viselem.Enyhen tapad(ami eleinte nem tetszett,ma már valamelyest megszoktam) de nem szűk a vadlinál,mert az akkor már skiny farmer lenne.Javitsatok ki ha rosszul tudom.

15!
Jó amiket írtál, ez így van.
Én mondjuk veled ellenben télen harisnyát viselek amire a feleségem szoktatott rá, a meggings vagy ha úgy tetszik futónadrág ezt hordom bringázáshoz, és mivel kényelmes így simán felveszem ha közértbe megyek vagy a kutyámmal sétálni.
Ami a farmert illeti nekem super skinnyjeim vannak, mivel testépítek így nincsenek csirkelábaim, éppen ezért nem is takargatom őket.

18\ Hát ez az, a beszólások... A legtöbb ffi nem vesz fel ilyent, nehogy beszólogassanak. Én jártam pár évig így, tudom mivel jár.
Amúgy wishen vannak , nem is drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!