Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A melegeknél miért nem divat...

A melegeknél miért nem divat a popsi, láb hangsúlyozása, mint a nőknél?

Figyelt kérdés
A nők felveszik a popsikiemelős, szűk nadrágokat, meg a fényes leggingset, hogy szexik, vonzók legyenek, ez a meleg pasiknál miért nem divat?

2021. máj. 13. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10.

Olyan mint a leggings csak férfi kivitelben.

2021. máj. 18. 07:53
 12/19 anonim ***** válasza:
És miért kell neki külön nevet adni? A leggings az leggings, mindegy milyen nemű az akin van.
2021. máj. 18. 08:32
 13/19 anonim ***** válasza:

A harisnyák csomagolására miért van ráírva hogy női?

A harisnya az harisnya, mindegy ki hordja.

2021. máj. 18. 08:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Így van. Mindenből többet lehet eladni, ha külön csoportosítják.

És igen a meggings lenne a ffi cicanadrág, ami szintén kényelmes és divatos, de elkönyvelték bzisnak és nem hordják.

2021. máj. 18. 11:08
 15/19 anonim ***** válasza:

10# vok.

Kőszi a választ.Nos nálam ez futó vagy edzőnadragként szerepel.

Igaz hogy kenyelmes.Otthon abban edzeni.Viszont nem tudnám elképzelni magamon utcai öltözetként.Megmondom őszintén baromi idetlenül nézne ki.Edzek és tisztára "csirkecombjaim" vannak benne.Szval heteroként biztosan nem vennem fel.Ha meleg lennék , fogalmam sincs,hogy ez hogy jönne le.Max aki az,tuna megmondani,hogy milyen látvány,vagy mit gondol erről. Max egy slim fitt farmerig tudok elmenni,de azt is inkább a bnőm miatt viselem.Enyhen tapad(ami eleinte nem tetszett,ma már valamelyest megszoktam) de nem szűk a vadlinál,mert az akkor már skiny farmer lenne.Javitsatok ki ha rosszul tudom.

2021. máj. 18. 12:54
 16/19 anonim ***** válasza:

15!

Jó amiket írtál, ez így van.

Én mondjuk veled ellenben télen harisnyát viselek amire a feleségem szoktatott rá, a meggings vagy ha úgy tetszik futónadrág ezt hordom bringázáshoz, és mivel kényelmes így simán felveszem ha közértbe megyek vagy a kutyámmal sétálni.

Ami a farmert illeti nekem super skinnyjeim vannak, mivel testépítek így nincsenek csirkelábaim, éppen ezért nem is takargatom őket.

2021. máj. 18. 13:08
 17/19 A kérdező kommentje:
#15 kimondottan sport leggings nem is jó utcára. Vannak utcai fajták.
2021. máj. 18. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Én vennék utcai fajta feszülős nadrágot, csak nem találok. Hetero vagyok enyhén bi hajlamokkal, és szívesen kihangsúlyoznám vele a fenekem, mert szerintem csajos. A másik dolog, hogy félek a környezetem negatív reakciójától. Beszólnának, lebu Z nának.
2021. máj. 29. 17:05
 19/19 A kérdező kommentje:

18\ Hát ez az, a beszólások... A legtöbb ffi nem vesz fel ilyent, nehogy beszólogassanak. Én jártam pár évig így, tudom mivel jár.

Amúgy wishen vannak , nem is drágák.

2021. máj. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!