Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítség cipő ügyben? SOS

Segítség cipő ügyben? SOS

Figyelt kérdés
A problemam az, hogy nem talalok sima nike air force 1es cipot feher szinben, de meg feketeben sem nagyon. Uzleteket is hiaba jartam, nem volt, online szinten hiaba keresem, mindenutt elfogyott. Ennek van valami specifikus oka? Abbahagytak a gyartast, vagy csak szimplan mindenhol elfogyott? Van ra esely hogy lesz meg raktáron, vagy engedjem el? Kerem aki ert hozza es tudna segiteni, ne tartsa magaban.🤗

2021. máj. 10. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs ismerősöd külföldön?

A footlocker-ba van nike.com-on van csak gondolom Magyarországra nem szállítanak :(

2021. máj. 10. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Nekem pl van egy air force 1 feketém.

Amúgy Facen van egy csomó Nike adok-veszek csoportok.

2021. máj. 10. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Facebookon vannak jó cipős csoportok, vagy instán a Sneaker raktar hungary oldalán😉 Vagy a nike.com oldalon.
2021. máj. 10. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:

mivel sokan szoktak venni néha van rá példa hogy elfogy, nemtudom lány vsgy fiú vagy, mert lányból több szokott lenni.

footlockerbe gyakran szokott lenni ott érdemes megnézned. vagy rendelj a nike oldaláról hamar megjön az is.

2021. máj. 11. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nike oldalan sok meret nincs sajnos. En is keresek ilyen cipot egy ideje. Asoson par hete volt de pont lekestem sajnosn
2021. máj. 11. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!