Hogy tudom a cipőt tágítani ha kicsit nyom az orránál?
Figyelt kérdés
Akciósan vettem pont a láb méretem viszont az orránál nyom
Milyen praktikák vannak amivel kicsit tudnám tágítani?
Elől ilyen műbőrös az orra
2021. máj. 9. 13:03
1/6 anonim válasza:
Régiségeb,beáztatták a cipő és a lábon hagyták megszáradni .
2/6 anonim válasza:
Hát igazából azzal tágitanád a legjobban, ha járnál benne. Nekem bevált bőr körömcipőknél, hogy otthon 1-2 órát járkáltam benne, mielőtt eljött azaz időszak, hogy viseljem,már kitágítottam eléggé és nem nyomott. Ha tiszta a talpa (nem volt még utcán) akkor simán lehet lenni benne otthon.Ha nem, akkor csak mosd meg a talpát. Nekem csak így vált be.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2021. máj. 9. 16:39
5/6 anonim válasza:
Jófogáson van 1 rakat eladó cipőtágító 1-2ezer forintért az Azért praktikusabb hosszabb távon nem?
6/6 anonim válasza:
Járkálj benne, de jó vastag zokniban. Iszonyú kellemetlen lesz, de hidd el, segít. Én így csináltam legutóbb és most már tökéletes a cipő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!