Kinek mi a véleménye a mai divatról?
Figyelt kérdés
Mi az ami tetszik és mi az ami nem?2021. máj. 8. 21:02
11/15 anonim válasza:
9-es
Így van, szerencsére tonnaszám árulnak a 2 véglet között is, ha esetleg újat mondtam volna.
12/15 anonim válasza:
Nekem az, hogy azok, akik irodai munkát végeznek elegánsak, ebbbe tartozik a tanár, banki, céges dolgozók.
Átlagos emberek, a középkorúak ffiak, nők általában konzervatív, átlagos öltözék jellemző.
Fiatal generáció az zömében egymás hasonmása, de 2 véglet van : szolid, átlagos öltözetű, akik folyton ugyanolyan outfitben vannak, másik, a kevesebb, akik feltűnőbb, szexisebb vonalat képviselik.
13/15 anonim válasza:
igénytelen, csövi kinézetű, pacuha, nőietlen, stílustalan.
14/15 anonim válasza:
Az tetszik, hogy nincs kint mindenkinek a segge. A csípőnadrágnál egyszerűen fizikailag képtelen vagyok undorítóbb dolgot elképzelni.
Az nem tetszik, hogy a ruhák nem tartósak, és ezáltal rengeteg szemetet termelnek.
23/N
15/15 anonim válasza:
Biztosan le leszek pontozva, alapvetően a 6-os, 7-es 12-es válaszolóval értek egyet. Én a húszas éveim elején járok, de abszolút nem értek bizonyos dolgokat, hogy a nagy bő farmer aminek tartása nincs, a sportcipő párosítása ruhával vagy szoknyával, vagy az oversize pulcsi. Viszont szoktam azért látni jó dolgokat is. Ízlés válogatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!