Szeretném meglepni barátnőmet fürdőrucival, segítségre lenne szükségem?
2021. máj. 6. 11:10
1/5 anonim válasza:
Először ezt olvastam. Szeretnék duci ruhát venni 😂😂
2/5 anonim válasza:
ez jól néz ki, meg kedves gesztus, de őszintén szólva én nem örülnék fürdőruhának ajándékba, mivel nagyon macerás. Keveset takar, így pontosan úgy kell állnia, hogy én jól érezzem magam benne, plusz az átlag fehérneműméret se mindig jó azoknál, nézni kell, mi hogy áll,melyik fazon előnyös fent-lent, színek...stb, hisz nem az a lényeg, hogy ruhával eltakarjuk.
3/5 anonim válasza:
Túl személyes ajándék. Inkább adj neki utalványt. Nagyon könnyű olyat választani ami nem fog neki tetszeni.
4/5 anonim válasza:
Az én barátnőm, mivem jól ismeri a stílusom, tudná, hogy milyent vegyen. De hiába venne olyant, úgyis muszáj lenne felpróbáljam, mert egyszerűen nem az átlag méret az alakom. A melltartó méret 2 számmal is kevesebb lenne mint a fenekem. Ha egybe fürdőruha, az kész káosz. Ott már az anyag lenne ami dönt. Aztán úgyis kicsi lenne a fenekemre. És nem a kövérséget írtam itt körül.:)
5/5 anonim válasza:
"Nagyon könnyű olyat választani ami nem fog neki tetszeni."
és mellesleg olyat is nagyon könnyű választani, ami neked nem fog tetszeni rajta, kérdező.
menjetek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!