Egy oldalról tervezek rendelni cipőt. Az oldal neve Joom. Azt írják hogy többszőr is rendeltek, mindig megjött. Amit rendelnék az egy Nike Jordan Mid. Oké, megjön, de van rá esély hogy eredeti? Azt írja 32.000ft ról lett leárazva 8.000 ft ra.
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 17:09
11/11 anonim válasza:
Kecsegtetnek mindenfele bonuszal, semmi nem igaz belole. belepesi bonuszkent kaptam 10% kot, annal a felhasznalonal ahol vasaroltam 15%-ot. nem lehetett bevaltani azt irta bevaltva, de megsem!! mashol vasaroltam volna ha ez nincs. ezek utan kivancsi vagyok a telefon ide er e es orulok ha nem hamisitvany! HULLADEK OLDAL, NAGY IVBEN ELKERULENDO!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!