A SHEIN nevű oldalról szeretnék ruhát rendelni. Ha Te már rendeltél onnan ruhát milyen tapasztalatod van róla?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 12:47
1/6 anonim válasza:
Jó minőségű ruhák vannak ott és a szállítás is gyors 😇
2/6 anonim válasza:
Egyszer rendeltem onnan. A ruhának átlagos minősége van, a szabása jó. A probléma az volt, hogy zöld helyett kék érkezett.
3/6 anonim válasza:
A méretek talán nem mindig jók, de szerintem azt látni a fazonján, hogy bizony jobb, ha 1 mérettel nagyobbaz rendel az ember. Emellett jó, ha megnézed a vásárlói képeket. Átlagos anyag, alacsony ár, összességében nem rossz.
4/6 anonim válasza:
A meretek kb jok voltak, en rendeltem fehernemut, kis ruhat, pulovert, muanyag vackokat a lakasba, osszessegeben az a minoseg, amit ennyi penzert el lehet varni. Hordhato darabok, az ertekeleseknel mindig meg kell nezni a fotokat, inkabb az alapjan rendelni. A szallitas viszonylag gyors, szerintem tuti van, ami eu raktarbol jon, mert volt mar, hogy 1 het alatt itt volt a csomag, a max amit varnom kellett 1 honap volt. Szoktak kuldeni kis ajandekot is, ezek altalaban hasznalhatatlanok,a ruhak viszont kulon csomagolva jopofa zarhato nejlon tasakban erkeznek, amiket en nagyon szeretek tovabb hasznalni aprosagok tarolasara.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!😊
2021. máj. 4. 09:09
6/6 anonim válasza:
Tudom, hogy nem mostani a kérdés, de én is megosztanám a tapasztalatokat.
Edzős ruhákat onnan szoktam rendelni, kiváló termékek. Minőségben is nagyon jók, edzésre kiválóak. A sima rucik is tökéletesek, ár érték arányban megfelelőek. Szoknyám is van onnan, ruhám is, megvagyok mindegyikkel elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!