Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gáz ha egy nő hord...

Mennyire gáz ha egy nő hord férfi pólót?

Figyelt kérdés
Nézegettem egy oldalon a pólókat és a női részleg borzalmas. Ránéztem a férfira és nagyon jó mintákat találtam. Olyan tagozatra járok ahol sok a fiú, szóval az mennyire lennek kínos ha egy fiún meglátnám ugyan azt a pólót amit hordok?

2021. máj. 2. 17:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Ha valaki azt hiszi,hogy egy ruhától megváltozik a nemi orientáció az bizony buta 🤷🏽‍♀️

Egyébként a bu.zis sem helytálló,olyan van,hogy heteros esetleg leszbikusos?Na ugye!😃

Picit edukálni kéne magatokat rögtön nem mondanátok ilyen hulyesegeket.

Egyébként ha valaki női ruhákban érzi magát jól kedves egészségére,senkinek semmi köze hozzá ☺️

2021. máj. 3. 14:19
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat :D Mocskolódás meg kurvára nem kértem szóval azzal le lehet állni.
2021. máj. 3. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
Pontosan,csak sajnos az ilyen kérdések mindig tele vannak spammolva.
2021. máj. 3. 14:26
 24/26 anonim ***** válasza:
60%

20!

19 vagyok!

Most szerinted én rózsaszín csillogó elől cicás pulóvert veszek fel nőibe?

Ami rám simul és kihozza az alakomat egy szürke színben az látszik hogy női?

A nadrágokkal ugyanez a helyzet.

Ha már itt tartunk akkor a bő lifegő most divatos nadrág és férfi pulóver szexi egy nőn?

Elárulom, NEM! Ocsmány benyomást kelt.

De mint tudjuk nem másnak, magunknak öltözünk.

Viszont ne itt fröcsögjetek mert a kérdezőt már zavarja!

2021. máj. 3. 14:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

#24 Egyetértek, létezik férfi pólókból is szűkített fazon ami már női szabással vetekszik szóval szerintem simán van olyan női felső ami férfin is jól mutat. Na meg vannak női oversize szabású felsőim amik zsákabbak egy férfipólónál.

Farmerből meg több a nőknek az opció, szóval el tudom képzelni hogy egy pasi is talál magára valót, szerintem ez inkább fazon mint nem kérdése hogy kinek milyen ruha áll jól.

2021. máj. 3. 21:01
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

25!

Köszönöm! Végre egy értelmes embert tisztelhetek személyedben aki megértette mire gondolok.

A 24-es voltam.

2021. máj. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!