Nike 97 kényelmes?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet rendelni, de a baratnőmnek volt és azt mondta hogy kényelmetlen. Nem tudom, hogy csak azért mondta-e hogy ne legyen nekem ugyan olyan, mint neki volt. Akinek esetleg volt vagy hord ilyen cipőt várom a szemèlyes tapasztalatokat! :)2021. máj. 2. 12:36
1/2 anonim válasza:
Kb. 4 éve hordok Air Max 97-et nekem sosem törte fel a lábam és szerintem kényelmes is. Nike zoknival hordom általában ami vastagabb és még úgy sem szorít vagy bármi ilyesmi.
Nyáron meg nem is meleg vagy bármi ilyesmi, amikor nagy szél van érzem a szelet néha hogy átfúj a cipőn xd
Szóval kényelmes imo
2/2 A kérdező kommentje:
koszonooom <3
2021. máj. 2. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!