Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez jó szett lehet az érettségire?

Ez jó szett lehet az érettségire?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, de utálom a szoknyát. Vettem egy fekete nadrágot és egy fehér blúzt.

Ehhez szerintetek nem gond, ha egy fehér tornacipőt (Nike Airforce 1) vennék fel? Sajnos sosem voltam képben ezekkel a szabályokkal, nálunk a ballagásra elég volt ez is. Viszont külsős sulikban (emelt) nem tudom, hogy ez mennyire elfogadott?

2021. máj. 2. 12:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ja, mert attol fogok nonek kinezni, ha szoknyat veszek fel, mi? Hagyjuk mar ezt.

Hallottal mar a “sportosan elegans” kifejezesrol?

Egyebkent bementem feher tornacipoben es a kutyat sem erdekelte. 😊

2021. máj. 3. 13:56
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

Nem az a probléma, hogy nem vagy szoknyában, hanem az, hogy elegáns ruhához elegáns cipőt képtelen vagy felvenni.

Az, hogy a kutyát nem érdekelte, az pedig annyit jelent, hogy bennük van annyi illem, hogy nem szólnak be, de attól még nem illik a tornacipő az alkalmi ruhához.

2021. máj. 3. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Feltettél egy kérdést, mi megírtuk a véleményünket. Mit kell ezen így behisztizni?
2021. máj. 3. 13:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Jolvan azert vagytok lepontozva😂😂
2021. máj. 3. 14:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha neked ez hiszti akkor ott gondok vannak.

Volt aki farmerben ment, most akkor mi is a gaz? Konnyu nev nelkul ugatni amugy.

Nem en voltam az egyetlen aki igy ment, sok embert lattam a buszon aki hasonloan volt feloltozve mint en. :)

Most mar belatom, hogy kar volt feltenni ezt a kerdest, mivel itt olyan baromi okos emberek vannak, akik 1 kerdesbol leszurik a valos szemelyemet.

Igen biztos nagyon igenytelen vagyok, mert felvettem egy fekete nadragot, amit ujonnan vettem, ehhez egy feher bluzt, ami szinten uj. Szanalmasak vagytok. :)

2021. máj. 3. 14:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Ja es nem attol lesz no a no hogy szoknyaban es “elegans cipoben” flangal, ugyhogy nagyon el vagy tevedve.

Itt en befejeztem, vergodjetek csak, magatokat minosititek csak. :)

2021. máj. 3. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:
33%

Akkor lássuk mégegyszer!

Előttem jól megírták, nem szóltak persze, de a véleményük megvolt rólad.

Nem vagy képes megtisztelni egy rövid időre rendezvényt, vizsgát.

Ez is nezedre esik, akkor elég szÁnalmas vagy.

A sportos elegáns utcára való, az elegáns rendezvényekre, vizsgákra.

2021. máj. 3. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
47%
Még mindig nem arról van szó, hogy nem lehetne nadrágban. Arról van szó, hogy ha kiöltözik, akkor ahhoz minden ruhadarabja alkalmi legyen. Lehet nadrág is.
2021. máj. 3. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!