Ez jó szett lehet az érettségire?
Lány vagyok, de utálom a szoknyát. Vettem egy fekete nadrágot és egy fehér blúzt.
Ehhez szerintetek nem gond, ha egy fehér tornacipőt (Nike Airforce 1) vennék fel? Sajnos sosem voltam képben ezekkel a szabályokkal, nálunk a ballagásra elég volt ez is. Viszont külsős sulikban (emelt) nem tudom, hogy ez mennyire elfogadott?
Ja, mert attol fogok nonek kinezni, ha szoknyat veszek fel, mi? Hagyjuk mar ezt.
Hallottal mar a “sportosan elegans” kifejezesrol?
Egyebkent bementem feher tornacipoben es a kutyat sem erdekelte. 😊
Nem az a probléma, hogy nem vagy szoknyában, hanem az, hogy elegáns ruhához elegáns cipőt képtelen vagy felvenni.
Az, hogy a kutyát nem érdekelte, az pedig annyit jelent, hogy bennük van annyi illem, hogy nem szólnak be, de attól még nem illik a tornacipő az alkalmi ruhához.
Ha neked ez hiszti akkor ott gondok vannak.
Volt aki farmerben ment, most akkor mi is a gaz? Konnyu nev nelkul ugatni amugy.
Nem en voltam az egyetlen aki igy ment, sok embert lattam a buszon aki hasonloan volt feloltozve mint en. :)
Most mar belatom, hogy kar volt feltenni ezt a kerdest, mivel itt olyan baromi okos emberek vannak, akik 1 kerdesbol leszurik a valos szemelyemet.
Igen biztos nagyon igenytelen vagyok, mert felvettem egy fekete nadragot, amit ujonnan vettem, ehhez egy feher bluzt, ami szinten uj. Szanalmasak vagytok. :)
Ja es nem attol lesz no a no hogy szoknyaban es “elegans cipoben” flangal, ugyhogy nagyon el vagy tevedve.
Itt en befejeztem, vergodjetek csak, magatokat minosititek csak. :)
Akkor lássuk mégegyszer!
Előttem jól megírták, nem szóltak persze, de a véleményük megvolt rólad.
Nem vagy képes megtisztelni egy rövid időre rendezvényt, vizsgát.
Ez is nezedre esik, akkor elég szÁnalmas vagy.
A sportos elegáns utcára való, az elegáns rendezvényekre, vizsgákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!