Mi ennek a stílusnak a neve? Nektek hogy tetszik?
Magyarországon vannak hasonló stílusú lányok?

barbie world némi japános beütéssel
kb böaaaa kategória

A sok fújjogónak üzennem hogy ez még mindig jobb mint besavanyodott egyen gyökérnek lenni és sokkal gyerekesebb valakit a megjelenése miatt cinkelni vagy megitélni mint nem átlagosan öltözködni.
Ez a majd kinövi is elég szánalomgyár megjegyzés. Te mikor növöd ki a felesleges itélkezést?
Bár nem az én világom (én a másik veglet vagyok, csak feketét és sötét romantikával füszerezett cuccokat hordok) de szeretem amikor valaki mer eltérni a hétköznapi unalmas átlagtól. Talán egy kis Bimbo is van a stílusában és ezt keveri a fentebb már említett harajuku style-al.
Szerintem vannak itthon is hasonlóan öltözködő lányok csak nem olyan nagy számban.

Én is szeretem a hasonló, kicsit “japános” stílusú ruhákat, de érettebb kivitelben. Elég sok gothic és ero lolita ihletésű ruhadarabom van.
Nekem nem pálya, hogy huszonévesen úgy nézzek ki, mint egy óvodás, akit az anyja a homokozóból szedett össze.

8
Ő kérdezte a véleményünket, én csak elmondtam a sajátom. Nehogy már ez is baj legyen.
(4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!