Miért gáz,ha valakinek fehér a bőre és úgy vesz fel rövidnadrágot vagy szoknyát?
Figyelt kérdés
Engem egyáltalán nem zavar,nem szeretek se napozni és szoliba se járok.Nekem tetszik,hogy fehér a bőröm.Mindig megkapom,hogy jajj,de fehér vagy...és?2021. máj. 1. 14:36
1/37 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nekem meg azt jegyzik meg, hogy “de barna vagy” bármilyen vagy megjegyzik, de ettől még nem gáz.
2/37 anonim válasza:
Nekem is mindig megjegyzik, de ettől függetlenül hordok rövidnadrágot meg szoknyát. Nekem ez a bőrszín tetszik magamon, bár ha akarnék se tudnék barna lenni mert ilyen típus vagyok: világos bőr, hideg altónus, szőke haj. Valamiért ez ilyen "elvárás" Magyarországon, hogy nyáron legyél lebarnulva. A legjobb válasz arra ha leszólnak emiatt, hogy neked ez tetszik, erre nem lehet mit mondani, mert mindenkinek más az ízlése.
3/37 anonim válasza:
Én büszke vagyok a fehér színemre. Akinek nem tetszik, az menjen Indiába és csorgassa ott a nyálát.
4/37 anonim válasza:
Én is sokszor megkapom, hogy milyen sápadt vagyok, mi a baj. K.rva idegesítő. A páromnak tetszik a fehér bőröm.
5/37 A kérdező kommentje:
Az én páromnak is tetszik,hogy fehér.
Nem is értem,hogy miért jó a barna bőr.
2021. máj. 1. 16:48
6/37 anonim válasza:
#5 a világon nagyon kevés országban számít ideálnak a barnább bőr. Magyarország pint ilyen. Ázsiában, Nyugat-Európában, Amerikában, szóval szinte mindenhol máshol a fehér bőr a szépségideál, mert az számít elitnek.
7/37 anonim válasza:
pár embernél berögzültség sajnos :( pedig a szolis bőr nem szép
8/37 anonim válasza:
Én ezért nem hordok nyáron rövidet. Meguntam a bunkó, kotnyeles emberek beszólásait.
9/37 Metionin válasza:
Én már elengedtem, napallergiás vagyok és hullafehér, hólyagosra égek csak, barnulni nem tudok. Nem fogok megsülni random emberek kedvéért akik szerint barnábban szebb lenne a lábam.
10/37 A kérdező kommentje:
Nem is foglalkozok velük,hordom azt ami nekem jó és tetszik.
Pedig sokkal szebb a fehér bőr mint a barna...
2021. máj. 1. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!