Melyiket szereted jobban viselni? Rövidnadrág + zokni/zárt cipő, vagy hosszú nadrág + szandál mezítláb?
Rövid nadrág akkor flip-flop, ha hűvösebb van akkor zárt cipő, de ez nyáron ritka. Hosszú nadrág egyenlő zárt cipő.
28 F
Szandálhoz is hordok zoknit, csak vékonyat, cérnát. A blúzhoz illő színűt, és van, amelyik hímzett, a teteje körbehorgolt.
Lábbelit pucér lábra nem illik hordani szerintem, így tanultam.
Rövidnadrágom nincs, esetleg halásznadrágot hordok, az több is van. Ahhoz szandál illik.
"Lábbelit pucér lábra nem illik hordani szerintem, így tanultam."
Ezzel nem teljesen értek egyet, a szandál (és a papucs) pont hogy mezítlábra való viselet, de ha más hordja zoknival, engem nem zavar, én mindenesetre nem húzok hozzá. Zárt cipőnél természetesen más, azt meg mezítláb nem húzom fel, kivéve esetleg a vékony vászoncipőt.
17
Miért? A szandál is bőrből van, sőt vékonyabb, finomabb bőrből.
És az utcán poros lesz zokni nélkül az ember lába.
18
Járkálás KÖZBEN nem tudod állandóan lemosogatni, letörölgetni. Csak végig, amig kint vagy, érzed a port, homokot a bőrödön.
Ilyen alapon teljesen mezítláb is járkálhatnál. Egészségesnek egészséges lenne, de piszkos. Érzésre is piszkos.
Arról nem is beszélve, hogy előfordulhat, hogy izzad a lábad, mondjuk kánikulában. És akkor a vékony zokni felszívja, a por-piszok meg még jobban rátapad a lábadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!