Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férfi H&M viszonylag olcsó?

A férfi H&M viszonylag olcsó?

Figyelt kérdés

mert nézem a német webshopját (mert magyar nincs, milyen 'meglepő'), és egész olcsónak tűnt.

4,95-14,95€ egy póló

de ennyiért már lehet kardigánt is,

19,95€-ért nadrágot is...

2010. aug. 22. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár én lány vagyok, de női részlegen néha meglepően olcsóak is vannak, és szerintem közép árkategórián csak ritkán megy mennek túl a H&M árai :)
2010. aug. 22. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Vettem egy strandruhát, vékony, türkizkék, csini, teljes áron(!!) 1290 Ft- ért. Ennyiért sehol nincsenek. Topok sokféle 1290 Ft volt szintén.

A női részen 5000 Ft alatt (körül) van a legtöbb holmi. Csúcs farmerek vannak 10 ezer körül.

Férfirészen szintén. A basic, egyszerűbb pólók ott is 1-2 ezer körül vannak, pulcsik stb. szintén.

Persze ott is van a Prémium kollekció, ami húzósabb (pont mint a Zara stb üzletekben) de tényleg nagyon jó áron vannak a holmik, és a minőségre sem tudok rosszat szólni.

Pl. Arénában van férfi részleg, érdemes benézni, vagy a Váci utcaiban is.

2010. aug. 22. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi:)

és amiket láttam a német webshopon, azok szerinetek vannak már itthon is, vagy csak sokkal később jönnek meg?:S

2010. aug. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!