Fel lehet venni egy ilyen sortot? Úgy értem, mennyire közönséges? (Kép lent!)
2021. ápr. 29. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Felvenném ezt a sortot
Nem venném fel
Ha fiatalabb lennék, felvenném
Egyáltalán nem venném fel
33 szavazat
1/16 anonim válasza:
Van ilyenem és szoktam is hordani, de csak itthonra.
2/16 anonim válasza:
Én itthonra felveszek hasonlót, de nekem utcára rövid lenne. Viszont szerintem nincs vele baj, főleg ha megvan hozzá az alakja és mondjuk nem bikifelső méretű mellé a póló.
3/16 anonim válasza:
Itthonra, strandra, sportoláshoz, esetleg boltba elugrani simán felvenném, de egész napos mászkáláshoz nekem túl rövid lenne.
4/16 anonim válasza:
Ilyenből van pár nekem is, mi vele a gond?
Tök kényelmes, elegáns.
F.
5/16 anonim válasza:
Ha vékony vagy, jó a combod, akkor igen, de ha kicsit ducibb vagy, akkor én nem javaslom.
6/16 anonim válasza:
Otthonra, kertbe és strandra felvenném (mondjuk Balatonon vagy egyéb tipikus nyaralóhelyen arra a távolságra is, amíg a szállástól elmegyek a partig), de máshova nem.
7/16 anonim válasza:
Én felvenném, szerintem nem köz{nséges ez a nadrág.
8/16 anonim válasza:
Itthonra, és szoknya alá oké. Esetleg strandra. Szerintem utcára nem közönséges, hanem ilyen leszaladtam a boltba stílusú
9/16 anonim válasza:
Milyen fura, hogy színte csak nők válaszolnak.
Hova van az írva hogy női és csak nők hordhatják?
Tök egyértelműnek veszi mindenki hogy női, gondolom.
10/16 anonim válasza:
5. vagyok. Miért pontoztatok le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!