Férfiak, belinkelnétek kérlek egy nőt, akinek tetszik az öltözködési stílusa?
12-es vagyok.
Szeretem még például, ha kicsit lazább, bő pólókat hord egy nő, pláne ha azok rockzenekarosak.
Példa:
Nekem ezek tetszettek azok közül, amiket küldtetek: #3, #9, #11, #12, #13/2.
3: Csinos, visszafogott, egyszerű öltözet, pl. kiránduláshoz, hétköznapi teendők intézéséhez (pl. bolt, stb.) el tudom képzelni a hordását. Szerintem ha a szettet viselő nő természetes típusú szépség (a képen levő nő is az), akkor nem lehet mellélőni ezzel a szettel, mert a természetes és meleg kisugárzás teszi nőiessé ezt az öltözetet. Ehhez szépnek kell lenni szerintem.
9: Gyönyörű! Imádnék abban a korban élni, amikor ez még nem számított túlöltözésnek. Na jó, a cipő és a smink talán túlzás lenne hétköznapokra, de szívesen látnék/viselnék több ilyen elegáns, nőies szabású ruhát.
11: Tetszik, ötletes, vagány, illik a nőhöz, aki viseli. Nálam nem működne a dolog, nem tudnám úgy viselni, ahogy ő.
12: Tetszik, kb. ilyesmi most (az egyik gyakran viselt) stílusom amúgy. Ettől szeretnék egy kicsit eltávolodni, és nőiesebben öltözködni - amikor így öltözködöm, gyakran érzem úgy, hogy nem élek eléggé a feminin erőkkel. :D Több egyberuha, szoknya viselését szeretném bevezetni.
13: Szépek, bár kicsit kamaszosak a szettek. Főleg a második tetszik, az eléggé egyedi és csinos, a tornacipő helyett egy csizmával szerintem még ütősebb lenne. :) Egyébként pont valamennyi kamaszos bohóságot megőrizve szeretnék egyre érettebb ruhatárra váltani. :)
23/L
Courtney Cox-nak ez a virágmintás ruháját az Ace Venturából mindig nagyon vonzónak tartottam :) Szeretem az ilyen testhez simuló egyberuhákat a nőkön, és azok közül is nekem ez a best :D
27/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!