Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretitek az inget?

Szeretitek az inget?

Figyelt kérdés
Nő vagyok és hordom,szeretem .
2021. ápr. 26. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én már csak azt hordok. Pont a napokban dobáltam ki ilyen régi kapucnis pulcsikat, meg garbókat, mert az ing az elsődleges ruhám most már. De lassan a farmerrel is hasonlóan állok. Igaz, én ezt fiúként mondom...
2021. ápr. 26. 19:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szeretem. 16/F
2021. ápr. 26. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Az utóbbi 1-2 évben kedveltem meg hétköznapi viseletre is, azelőtt csak alkalmi ingeim voltak. De mostanában jöttem rá, hogy egy jó kis kigombolt kockás inggel mennyire fel lehet dobni a sima farmer-póló kombókat, amíg nincs az a nagy meleg. Mondjuk a kisebb termetemből adódóan, ritkán találok olyan kockás inget magamra, ami pont passzos rám, és nem lóg rajtam túlságosan, talán ez is az oka annak, hogy sokáig nem figyeltem fel rá.

27/F

2021. ápr. 26. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

Nem inkább blúzra gondoltál? Nők nem inget hordanak az a férfiaké.

Amúgy nem hordok, polokat szeretem.

2021. ápr. 26. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Körülbelül ezer meg egy éve léteznek női, karcsúsított ingek is. Már rég nem számít kifejezetten férfiruhának.

2021. ápr. 26. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
9%

5.

Tehát akkor vannak férfi blúzok is?

2021. ápr. 26. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Na, kezdődik...

Nem, nincsenek férfi blúzok. Női ingek viszont vannak.

2021. ápr. 26. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Hát igen, valahogy sejtettem,hogy ez lesz a vége..
2021. ápr. 26. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Van egy fekete alapon pasztell rózsaszín mintás nyárias, rövidujjú ingem. Pár hete vettem. De ennyi. Ezt is csak laza nyári napokra atlétára fogom venni. Semmilyen más ing nem lóg a gardróbban.

28f

2021. ápr. 27. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!