Ha veszek egy tinta kék farmert és berakom hipóba akkor milyen színe lesz? Milyen márkákból lehet még kapni igazi farmerkék farmert? Semmi koptatás
Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 08:08
1/5 anonim válasza:
Ne tedd,mert dobhatod el!
Én örülök,ha a gyárilag koptatottakon kívűl kapok végre olyat,ami egyszínű.
Még mindig elég ritka,pedig enyhén szólva kiment már a divatból az koptatott.
Márkákról nem tudok,ámbár néha a piacon,erre-ara,kínaiban (ettől most biztos falra másztál,pedig a PLAZAkban kapható áruk 8o%-a is kínai)jobbakat lehet találi,mint a nagy divatmárkák között.
És egy árából talán kettő is kikerül.
2/5 anonim válasza:
És hol kapsz olyat, ami egyszínű? mert én sehol.......
3/5 anonim válasza:
Én pl. c&a-ba kaptam ráadásul két különböző fajtát, sőt még jól is néznek ki!
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem csak a Plazaig kell,hogy lásson az ember,meg a márkaboltokig (hangsúlyozom:távol-keleten silány minőségben gyártott cuccok ezek,hiába van rajta az xy felirat,márkajelzés,de aki nem hiszi,olvasson - nem propagandaízű term. - szakirodalmat erről a "tömegtermelés és a minőség témáról"),hanem van olyan,úgy vélem számos városban,sőt vidéken is (Pesten pláne!),hogy heti piac.Itt is kínai licencet kapsz,de a kereskedők zöme annyira fogja a vásárlókat,hogy inkább minden kívánságodat teljesítik,csak hogy nekik megérje a business.Ha évek óta egyhez jársz vásárolni (az árkülönbségről nem is beszélve),a világ végéről is beszerzi neked,amit szeretnél (az extra nagy mérettől kezdve mindent;boltokban általában extra soványok kapnak maguknak gatyát,ha 52-est kérsz,akkor meg közlik,hogy nincs és nem is lesz,mert nem is rendelnek ilyet!de ez külön téma..).Próbáld ki,előbb kapsz egyszínűt,sárgát,kéket,pirosat...
5/5 anonim válasza:
thomas jeans-ben van bőven, csak hamar elfogynak és örülök ha találok a méretemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!