A répanadrág, vagy a csőnadrágok szerintetek nem mutatmak jól vékony lányokon? (kép lejebb)
Ha van olyan nacid ilyenekből, amiben egyeltalán nem tűnnek vékonynak a lábaid, akkor vegyél egyenes szárú nadrágokat és a varrónőddel alakíttasd olyanná, hogy jól álljon.;)
Régebben én is ezt csináltam. Most már szerencsére nem kell, mert belenőttem a bolti, kész árukba.;)
U.I.:Igen, nem mindig mások véleménye mérvadó, de azért annyi önkritikád legyen, hogy ami nem állj jól neked, azt nem veszed fel....Csak a divat kedvéért nem érdemes lemondanod a saját stílusodról.;)
Szerintem a vékony lányoknak van ez kitalálva, mert kiemelik a szép alakjukat.
Én nem vagyok se kövér, se sovány,átlagos vagyok, de a vádlimmal nem vagyok kibékülve, így nekem ezek a nadrágok nem jók, És komolyan mondom röhejes hogy nem tudok legalább olyat venni, ami picit bővül vádlinál, mert most éppen a cső meg a répa a divat. Most akkor vegyek mamagatyát vagy mi ? :D szóval sztem s ruhatevezőket se áldotta meg sok ésszel a természet,max kreativitással :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!