Ki miben szokott/szeret aludni ? :)
Cuki pizsi , vagy csak egy bugyi/boxer vagy meztelenül ?
Én hosszú szatén hálóköntösben alszom.
De majd szeretnék szerezni cuki mintás szatén pizsit is mint pl. ez :
#10es
Igen
"Férfiként szatén pizsama?"
Félreértés ne essék , nem bántásként fogtam fel és nem feleselve mondom , csupán személyes tényt közlök :
Igen szatén pizsibe - köntösben alszom . Én speciel nem vagyok képes meztelenül aludni mondhatni van hogy össze vissza alszok . Aztán számomra kellemetlen mikor a bőrömhöz "hozzátapad" pl. a kezem (nem tudom hogy fejezzem ki) . Régebben (utoljára kb. 2-3 éve) mindig póló + boxer kombóba aludtam de azt is megutáltam mert állandóan irritált . Folyton vakaróznom kellett , igazgatni a pólót stb..
Megértem hogy egyeseknek fura lehet de sajnos vagy nem sajnos nem mindenki szeretheti/viselheti el "ugyanazt" .
Számomra a szaténköntös-pizsi nagyon kellemes és kényelmes viselet , csak ilyenekben alszom jól :)
Télen cuki pizsiszett.
Tavasszal bugyi pólóval (ha van barátom akkor az ő pólójával 😃) vagy hálóing.
Nyáron hálóing, ujjatlan bugyival.
Sort vagy nadrág mindig van rajtam ha megjött.
Szatén selyem pizsamában szeretek aludni, ágynemű is ilyen. Én ezt szoktam meg, számomra kényelmes és egyben szexis is. És igen, van férfi változat is párom is ha nálam alszik akkor ő is selyemben teszi:)
Kérdező, hol lehet ilyen mintás pizsit kapni?
27L
A kedvencem a body és leggings.
"f"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!