Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért töri fel a sarkamat...

Miért töri fel a sarkamat minden új cipő?

Figyelt kérdés
Akármilyen cipőt veszek, akármilyen márkát, fazont, mindegyik feltöri a sarkamat. Van amelyik cipő 1-2 hordás után úgymond abbahagyja, de van olyan cipő, amit nem is tudok hordani emiatt. Mitől lehet ez? Mit javasoltok?
2021. ápr. 26. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én biztos nem használnám mert számomra abszurd.
2021. ápr. 26. 20:25
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg a kérdező egy szóval sem kért véleményt az uniszex cipőkről (vannak mellesleg szélesebb lábú nők és keskenyebb lábú férfiak), pláne a parfümökről. Erre való a privát üzenet opció.

Kérdező, egy ilyen balerinám nekem is van. Teljesen jó a mérete, de mégis lassan 6 év elég gyakori hordás után is sokszor feltöri a lábam harisnyával is (mezítláb meg mindig, azt meg se próbálom már). Pedig ráadásul egy alapvetően jó minőségű, strapabíró darab. Elvittem cipészhez is, hátha meg lehet puhítani a sarkát, mert ránézésre is nagyon kemény, merev, de sajnos ez általában csak a valódi bőr lábbeliknél szokott sikerülni. Te milyen anyagúakat hordasz? Az újnál még normális lehet, hogy 1-2 alkalommal kicsit kidörzsöl, de ha sok van, ami rendszeresen, akkor vagy az anyag a probléma vagy a cipő, esetleg a zokni mérete. Az nem szokott felgyűrődni? Takarja a sarkad ott, ahol hozzáér a cipő? Mert pl nekem van olyan titokzoknim, ami épp csak a lábfejem takarja, a bokámnak már az aljáig sem ér fel.

2021. ápr. 30. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12.

Neked osztottak lapot?

Ha zavar valami, akkor tipli!

2021. máj. 2. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Neked van tipli, mert neked nem osztott senki lapot, mivel nem a kérdésre adtál segítő választ (egyetlen egyszer sem), hanem teljesen nem ide kapcsolódó témát hoztál fel és kötekedsz ráadásul.
2021. máj. 2. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Az egyes válaszolóként adtam ide illő választ, utánna nem csak én tereltem a témát.
2021. máj. 3. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!