Mostanában van hogy még néhányan otthon ülünk nagyrészt (online oktatás , Home Office stb...) . Mi szokott lenni rajtatok ?
Figyelt kérdés
Rajtam a hosszú fekete/arany szaténköntösöm szokott lenni amiben alszom , de szerintem szerzek majd egy jó puha hosszú plüss köntöst is2021. ápr. 26. 09:17
12/17 A kérdező kommentje:
10es
Sulizok . 11 kes vagyok
2021. ápr. 27. 05:24
14/17 anonim válasza:
Akkor majd május 10-től megoldódik végre a problémája.
15/17 anonim válasza:
Pecsétes, cigivel több helyen kiégetett, szakadt pólót rövid pizsamanadrággal. Jó, ha heti 1x mosok fogat, meg 3x fürdök. Ha boltba megyek, vagy randira, akkor kapom csak össze magam jobban. Totál igénytelenné és depresszióssá tett a több mint 1 év HO.
16/17 anonim válasza:
15-ös
Minek fogat mosni ilyen sűrűn, amíg maszkolni kell?
17/17 anonim válasza:
Ha csajjal találkozom, akkor azért nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!