Kings56 kérdése:
Lehet-e vagy mennyire stílusos úszónadrágot utcán hordani? Találtam a neten 1 úszónadrágot ami nagyon tetszik, de nem úszáshoz hasznàlnám.Meg vegyem-e erre vagy inkább engedjem el?
2021. ápr. 21. 15:15
11/15 anonim válasza:
9!
Én 44 vagyok.
A 7-es varázsvömbös voltam..
12/15 anonim válasza:
Ez valami trollkérdés?
Színházba meg búvárruhaban mész?
13/15 anonim válasza:
#6 nem mindenki szégyenli hogy nincs kasztrálva
14/15 anonim válasza:
Ez a nadrág inkább hasonlít egy adidas reklámra. Sokat kellene fizetniük, hogy reklámozzam őket.
15/15 anonim válasza:
6: Tudjuk, hogy neked, aki szebbik és jobb, sőt bocsánat tökéletes nemhez tartozol mindent lehet, nekem körvonalazódhat a nemi szervez is, ráfeszülhet a ruha, sőt ha meztelenül járkálnál az is teljebes elfogadott kéne, hogy legyen, igen-igen tudjuk, csak az a baj, hogy még nem sikerült mindenkinek átmosni az agyát, remélem egyre többen veszik majd észre ezt a qurva nagy egyenlőséget a férni és női nem között és ha titeket nem zavar, hogy úgy öltöztök, akkor minket ( férfinak csúfolt emberszerű korcsokat ) sem fog zavarni, ha mi is ugyanolyan látszatosan fogunk öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!