Egyberuhához jó a testszínű harisnya?
Ez annyira fontos kérdés, mintha egy férfi azt kérdezné, hogy szürke nadrághoz jó egy fekete zokni?
Ezek a ruhadarabok annyira jelentéktelenek, hogy nem is értem a nők miért kerítenek ekkora feneket neki.
F.44
4. Akkor mi a töknek válaszolsz ilyen kérdésekre? :D
Ja amúgy a testszínű harisnya szinte mindenhez jó.
5!
Talán mert kíváncsi voltam a válaszra, de nem csalódtam benne...
Hát persze... ha valaki útálja a nőket akkor csak is meleg lehet.
Tipikus női gondolkodás.
Ez a fószer totál be lehet kattanva 😁
Figyelj már, ahogy írták is a hölgyek, miért kommentelsz ide, ha egyáltalán nem érdekel hogy hogyan öltözködnek, meg hasonlók?
Nekem azért dobta fel a kérdést az oldal, mert a barátnőmnek rendszeresen veszek ajándékként fehérneműket (tanga, combfix, mindenféle kiegészítőket, stb.) mert imádom minden porcikáját, és hogy egy igazi nő aki ad magára, és én is megerősítem ebben :))
A kérdésre válaszolva: nem írtad hogy milyen színű a ruha, milyen anyagú, fényességű. Szintén a haritól is függ hogy milyen színű, milyen anyagú, milyen fényű, mert ettől függ hogy passzolnának-e: ha küldesz egy linket vagy hogy milyenek, akkor el tudjuk képzelni az összképet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!