Attetszo bezs kivagott bluz ala mit?
Figyelt kérdés
Vettem egy gyonyoru bezs szinu chiffon anyag szeru bluzt, ami hosszan “kivagott” es nemileg attetszo, a nluznak pont ez a lenyege ezert trikot nem szeretnek viselni alatta viszont nem tartozok a nagymellul csoportjaban sem.
Egy dekorativabb testszinu vagy feher melltarto jol allhat alatta?
Koszonom
2021. ápr. 19. 12:03
1/3 anonim 

válasza:

En egy testszinu melltartot vennek ala ami kicsit diszesebb. Ha viszont feltunest szeretnel akkor egy feher csipkeset. Egyszer szilveszterre egy feher tovid csipkes bluz ala feher csipkes melltartot vettem. Azt hittem tul kihivo lesz de pont a hatar volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi☺️
2021. ápr. 21. 11:46
3/3 anonim 

válasza:

A fehér melltartót felejtsd el, az közönséges lesz vele. Nem mintha a blúz nem lenne az úgy önmagában, de ettől most tekintsünk el. Amit javaslok, az ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!