Milyen strapabíró karórát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Casio G-Shock órákban gondolkodom de több kérdésem is lenne. A munkám miatt egy olyan karórára lenne szükségem, ami bírja a gyűrődést. Nem elsődlegesként használnám, ez fontos. Emiatt érdemes napelemest venni? Mennyire bírják a napelemes órák, hogy nem folyamatosan nap, mint nap hordom és emiatt töltöm? Tudnátok ajánlani olyat, ami 40-50 körül van és megbízható? Nem ragaszkodom ahhoz, hogy telefonhoz lehessen kötni.2021. ápr. 18. 21:10
1/4 anonim válasza:
Úgy vélem, a napelemes funkcióra akkor érdemes költeni, ha van az órán "nagyfogyasztó" amit rendszeresen használni fogsz: iránytű, barométer, automata világítás. Ha csak lcd-s kvarcórának kell, akkor egy elemmel elmennek 5-8 évet. És a napelemesben lévő akku sem él örökké. A G-Shock órák, mint a többi Casio, megbízhatóak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és korrekt választ. Sajnos szerintem ebben az árkategóriában nem nagyon lesz iránytű és hasonló “nagyfogyasztó” hacsak nem hasznaltam nem veszek. Árban milyen nagyságrendben kell gondolkodni egy akkumulator csere esetében? Gondolom maga a szerkezet nem különbözik annyira csak maga az áramforrás. Egy komolyabb órát tervezek venni lehet inkább hasznaltan csak nem tudni, hogy ezen akksiknak mekkora az élettartama.
2021. ápr. 18. 23:06
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Maga az akku néhány ezer Ft, szakszerű cserével nyilván több. Én egyébként 2014-ben vettem egy elemes gésokkot, még nem jelzi az elem merülését :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!