Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy 15 éves lány...

Szerintetek egy 15 éves lány hordhatna tangás bikinit?

Figyelt kérdés

A húgom most 15 és szeretne hordani tangás bikinit.

Már párszor felpróbált ilyen bikinit boltokban és nagyon bejönne neki.én is sok fiatal csaj csajszit láttam akár csak az idén is tangás bikiniben.Nála fiatalabbakat is.

Szerintetek hordhatna?

2010. aug. 21. 18:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

Én már tavaly óta hordok tangás fürdőruhát.

14L

2011. máj. 25. 09:34
 22/25 A kérdező kommentje:

Az tök jó,ha már 1 éve hordasz tangás bikinit!:)

A húgomnak is lett végül és imádja!:)

Én is nagyon szeretem én amúgy 16 vagyok és én is 13 évesen kezdtem hordani.:)

Amúgy milyen tangás bikiniket szeretsz hordani:)

A húgom most ilyesmit vett és hozzá meg ilyen popsira simulós minit.Neki fehér a bikini és a mini is hozzá.

Amúgy ezek a strandminik hogy tetszenek?:)

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 5. 17:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Most akkor ugyanannyi idősek vagytok a húgoddal?Pár napja láttam egy tangás fürdőruhás csajt,20 év fölött volt de kinevettünk,nem tudom hogy reagáltam volna le ha egy 16,VAGY 13 éves lányt láttam volna úgy!
2011. jún. 12. 23:19
 24/25 A kérdező kommentje:

A húgom 15 és én 16 vagyok!:)

1 év van köztünk kb.

Fura,hogy sokan mondják,hogy a tangás bikini nem divat már,de közben meg tök sok csajon látok.Pl Balaton,a strandokon is.Korosztályra meg vegyes,de inkább ilyen 14 éveseken látni a legtöbbet.Nekem sincsen bajom vele,szépen barnulok benne és csinosan áll rajtam és senki nem röhögött ki,amiért azt hordok.

2011. jún. 15. 19:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Azért mert sokan hordanak az nem jelenti azt hogy divatos,esetleg divatmajmos?,nem tudom.A legtöbb embernek nincs ízlése nem jelenti azt hogy ha valamit sokan hordanak az tényleg szép,ízléses,divatos.A te dolgod mondjuk,azt hordasz amiben jól érzed magadat.
2011. jún. 16. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!