Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a Deichmann...

Szerintetek a Deichmann foglalkozik cipő beszerzésével?

Figyelt kérdés

Adidas cipőről van szó, Deichmann is árul ilyen márkát. Viszont nem tudom, hogy kérésre beszereznek-e olyan cipőt, ami amúgy nem szokott lenni náluk. Konkrétan erről a cipőről van szó, ugyanilyen színben: [link]

Nem találok számomra megfelelő méretet a neten (meg amúgy sem sok helyen kapható ilyen cipő), ezért gondoltam, hogy megpróbálom megrendeltetni. Azt tudom, hogy ha nincs adott méretből náluk raktáron azon cipők közül, amik ki vannak téve, akkor azt megrendelik, de hogy olyan típust is megrendelnek-e, ami egyébként nem szokott náluk kapható lenni, azt nem tudom. Aki ért hozzá, vagy ilyesmi helyen dolgozik, az segíthetne válaszával. Természetesen bemegyek majd személyesen is megkérdezni, de addig is itt kérdezem meg.

2021. ápr. 14. 21:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Közben találtam hasonlót, ami méretben is van. Majd megrendelem innen.

[link]

Talán valamivel világosabb, de az nem baj.

2021. ápr. 14. 21:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Az about you-n nincs olyan színben. Sötétebb van csak.
2021. ápr. 14. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Ebay-en vagy Depop-on nézted esetleg?
2021. ápr. 15. 01:04
 14/16 anonim ***** válasza:
amiket linkelték szerintem ugyan azok, csak más a fényelése a képeknek
2021. ápr. 15. 01:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogy például a Sportcity sem szerzi-e be. Ugyanis ott megtalálhatóak a drágább darabok is.
2021. ápr. 15. 07:57
 16/16 anonim ***** válasza:

15: azt próbáld megérteni, hogy ezek a nagy multicégek nem úgy működnek, hogy "jajj, jön egy vásárló, bármit beszerzünk neki". :-D :-D

Ilyesmit régebben a falusi/kisvárosi sportbolt ajánlhatott fel, aki max. a nagykerbe elszaladt, vagy odatelefonált pár helyre, és beszerezte neked. De amióta a kereskedelem egy jelentős része áttevődött az online térre, ezek a sportboltok gyakorlatilag befuccsoltak.

A Deichmann, és bármelyik nagy kereskedőcég évekre előre leköti a kapacitásokat különböző nagy márkagyártóknál, és ahogy már tegnap este is írtam, bizonyos (leócsított) modelleket _csak nekik_ gyárt le a Nike, adidas, Puma, stb. stb. Ezeket márkaboltban meg sem találod.

2021. ápr. 15. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!