Mennyibe kerül egy kabát amit turkálóban veszek?
Figyelt kérdés
Hosszú, női, átmeneti kabát. Kb mennyibe kerül egy turkálóban?
Nyilván nem pontos árra gondolok, csak nagyságrendileg.
2021. ápr. 14. 19:53
2/4 anonim válasza:
A humanában egyszer 400 Ft-ért vettem egy igazi bőr kabátot a párszáz forintos napokon.
3/4 anonim válasza:
A Cream-ben 3-7000 Ft a friss áru, az outlet boltjaikban és részlegeikben meg max. 1500. Én így vettem egyszer egy nagyon dizájnos, alig használt gyapjú kabátot 1500-ért, amiről 1 gomb hiányzott, Hobbs márkájú volt, szóval újonnan lehetett minimum százezer.
4/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen turiba mész. Kilósban 3-4 ezerért találsz kabátot, darabárasban ahogy fentebb írták, drágább. Féláras, vagy fix áras napokon nagyon olcsón ki lehet fogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!