Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettél már a Deichmann-ból...

Vettél már a Deichmann-ból magassarkút? Kényelmes volt?

Figyelt kérdés

Nem nagyon szoktam magassarkút venni, de most mégis rászántam magam.

Ilyet [link]

vagy ilyet

[link]

szeretnék venni.

Szerintetek ezek kényelmesek?(véleményem szerint 6000ft-ért már kényelmes lehetne...) Vagy ha esetleg valakinek pont iylen cipője van írja le a véleményét.

Előre is köszi a normális válaszokat:)

2010. aug. 21. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Az 1. biztos kényelmes, a 2.-ban nem vagyok biztos.

Vettem már jónéhány magassarkút a Deichmannban, többnyire kényelmesek. Szerintem nem sok a 6000 Ft egy cipőért, nekem van 13 ezres Zarám, ami nemcsak hogy szintetikus anyagú, de fél óra után muszáj levenni, mert meghalok, pedig nem is nagyon magas. A 16 ezres Zarám szintén ilyen gyilkos....

Menj el, próbáld fel, és sétálgass benne. Ha abban a pár percben már úgy érzed nem olyan mintha vajon lépkednél, hanem kicsit nyom meg ilyenek, akkor jobb ha otthagyod, mert pár órás viselet után napokig fog sajogni a lábad.

2010. aug. 21. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én már vettem... 6990-ért. Szerintem kényelmesek :) És egész jól bírja pedig már lassan két éves, viszont a sarkára figyelj. Enyém ott is műbőrből van bevonva és sikerrel beleléptem egy úttöredezésbe és feljött egy kicsit a sarkánál a bőr :/ Szóval ha bőrős a sarka akkor nagyon figyelj rá, ha műanyak vagy fém akkor semmi baj :)

18/L

2010. aug. 21. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Az lemaradt, hogy az 1. cipőn látszik, hogy hétköznapi pl. munkahelyre való viselet, ami félnapos, egésznapos viseletre készül, míg a 2. egy alkalmi cipő, bulizni, színházba, étterembe, de semmiképpen sem a villamoshoz való rohanásra lett kitalálva.

Tehát ha csak alkalmi cipőt keresel, amit hébe- hóba rövid ideig viselsz akkor a 2. cipőt is választhatod, de ha suliba, melóba is viselni akarod, akkor egyértelműen az 1.

2010. aug. 21. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Én igen, de az tiszta bőr, kívül-belül, párnázott talppal.

Kényelmes, sőt.

2010. aug. 21. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom, jónéhány ember szerint nem olyan sok az a 6ezer ft, de az én pénztárcámhoz képest igen is sok. Sajnos nem állunk olyan jól anyagilag, hogy bőr cipőre fussa, vagy akár 13-16ezres Zarásra:S

Hát igen, nekem hétköznapi viseletre kellene, főleg h gyalog járok suliba

Köszi az eddigi válaszokat:)

2010. aug. 21. 15:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Negatív példának írtam a Zarát, hogy a 16 ezres is lehet iszonyat hordhatatlan, hogy fél óra után szó szerint zsibbadt a talpam benne.

Hát tényleg nem sok 6000 Ft egy cipőért, ha azt nézed, hogy a kínaikban is egy csinosabb darab, ami nem látszik hogy kínais 4-5 ezer. Deichmannban van legalább garancia, már ezért megéri inkább ott venni.

Akkor mindenképpen az 1-t vedd meg, ha hétköznapra kell.

2010. aug. 21. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!