Melyik cipő a legjobb?
Két szempontot összesítve kérdezem: melyik inkább smart casual stílusú és legtartósabb.
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
A vans cipők ugyanolyan minőségűek. Hamar eltaposod, elválik az oldala, könnyen törik, én lúdtalppal (de talpbetéttel) már 1,5 éve hordok old skoolt, de látszik rajta, hogy megviselt. Egyébként azóta rájöttem, hogy vannak sokkal kényelmesebb cipők tőle, nem vennék újra. A Tommy-ról nem tudok mit mondani, sose volt nekem.
De ha a 3 vans közül választasz, amelyik jobban tetszik, teljesen mindegy.
Nekem az utolsó három nagyon gyerekesnek tűnik. Tinik hordanak ilyet. Persze, ha az vagy, nem baj.
Az első jól néz ki. Felnőttesebb.
A Vans cipok kozul egyiket sem vennem fel smart casualnak, maximum ha kiter a dresscode arra, hogy megengedett az tornacipo. Akkor a 3., mert az a legszolidabb, es figyelnek, hogy mindig tiszta legyen. Vagy ha nem csak a fekete-feher szinosszeallitas jatszik, akkor a masik kettobol is beleferhet a teljesen fekete/feher. Az elso az belefer (ha nincs direkt megtiltva a tornacipo), bar eleg fura, hogy rikito piros a talpa, de talan nem feltuno.
+ Meg probalnek ugy valogatni hozza ruhakat, hogy jol osszerakott hatast keltsen, nem olyat, hogy a kapkodas kozben veletlenul a tornacipot huztam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!