Fiúk milyen melltartót szerettek a lányokon?
Ha szivacsos az nem zavar titeket? Pl. ha megfognátok a mellét?
Szval úgy általánosságba mondjátok el a véleményeteket a melltartókról. Ha pl. a barátnődnek kicsi a melle, hordhat(hordjon) push up-osat?
Fiúk választ várom
hát kösz, de én nem egy kitömött ruhát akarok fogdosni ha már itt tartunk.
utálom a szivacsos melltartókat, komolyan be kéne tiltani:D a kis mellek a legszebbek, nem értem minek a push up meg minden nyavaja. én sem rakok szivacsot a gatyámba hogy nagyobbnak tűnjön...:P
De már minden melltartóba van valamennyi szivacs, ami azt a célt szolgálja h a mellbimbó ne látszódjon át a ruhán.
Én pl. kismellű vagyok de elfogadom magam ilyennek szerintem szép formásak a melleim, de nem találok egy normális melltartót. Csak push up-osat. Azt meg ne mondjátok, hogy akkor ne hordjak melltartót, mert azt meg utálom ha átlátszik a ruhán a bimbó :P Szval fiúk ilyenkor mi a teendő szerintetek?
Szerintem nagyon dögös, ha egy lánynak átlátszik a bimbó a pólóján, de azt is szeretem, ha van a lányon melltartó. Ha nincs valakin melltartó, az olyan k.rvás. Igazából az a legjobb, ha melltartót is hord, meg a bimbója is átlátszik:D
Na jó, ezzel most sokat segítettem.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!