Shein rendelés?
Tudom hogy nagyon sok sheinnel kapcsolatos kérdés van, de én még sose vásároltam ott. Viszont most szétnéztem az oldalukon és találtam egy csomó ruhát ami nagyon megtetszett.
Mi a véleményetek, nektek milyenek voltak a kiszállított ruhák, milyen a minőség, milyen a szállítás Magyarországra?
2x rendeltem eddig, a 2.még nem érkezett meg.
Az elsőben csak fehérneműk voltak és én meg vagyok többnyire elégedve velük. Előfordul, hogy egy két cérnaszál kilóg se ennyi baj legyen. Le lehet vágni. Ennyi pénzért megéri nekem.
Volt még egy öv is benne, szerintem nagyon jó minőségű.
10 nap múlva érkezik a második csomagom, ebben fürdőruha ékszerek és ruhák is lesznek. Majd visszajövök beszámolni.
Hátrányok: minden egyes ruha külön nejlontasakban van és elég környezetszennyező a szállítás

Én egyszer már rendeltem onnan, és mindennel meg voltam elégedve. A ruhák jó minőségűek voltak, és a kiegészítőkben sem kellett csalódnom. A második csomagom már úton van, izgatottan várom.
Összességében csak ajánlani tudom az oldalt, változatos és jó a minőség! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!