Aliexpress-rõl vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék ali-ról ruhákat rendelni, de nem tudom, hogy megérné-e. Az árak viszonylag ólcsók, de milyen a minõség? Szállítási idõ? Megéri innen rendelni? Ha esetleg valki rendelt már, annak segítségét szeretném kérni. Elõre is köszönöm!2021. ápr. 7. 11:34
1/4 anonim válasza:
Attól függ mit rendelnél. Rendeltem onnan két pólót mind kettőt szórakozásból. És egy kabátot. A kabát jól nézett ki kényelmes volt de hamar megadja magát a pólók még jók de csak a minta miatt rendeltem és nem nagyon hordtam. Szerintem ha valami sorozat/énekes/filmmel kapcsolatos ruhát szeretnél vagy csak egy vicces póló megéri de hosszú távra, rendszeres használatra inkább ne.
2/4 anonim válasza:
Nem éri meg, én még egyszer nem kaptam azt, ami a képen van.
Kicsit drágább, de Shein-en nézz körbe, az is ugyanolyan gagyi kínai, de egy fokkal reálisabb az Alinál.
3/4 anonim válasza:
Minden rendben volt,igaz nem én hanem az unokabátyjám rendelt trasher,bape pulcsit ugyanolyan mint a képe,jó minőségű,viszont méretet nézd meg mert az ázsiai méret kicsibb.
4/4 anonim válasza:
Minőségre mint a kínai piac, eléggé változó hogy mit kapsz a csomagban, néha hasonlít a képre :)
A shein sokkal jobb: az is ócó kínai, de legalább valósak a ruha méretek és 99%-ban azt kapod, ami a fotón van. Sokan le is fényképezkednek a ruhával az értékelések között, lehet nézegetni. 2 hét alatt eddig minden megjött, míg az ali olykor 1,5 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!