Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 400-ig, milyen órát vennél...

400-ig, milyen órát vennél férfiként?

Figyelt kérdés

A kérdés adott, a válaszokat köszönöm, előre is.

Spóroljunk időt és energiát!

Nem érdekelnek a "Nekem nem kell óra." "Semmit, minek?" "Okosórát." vagy a "Nekem Roleksz van, 5, aztat vegyé!" tipusú válaszok.

2021. ápr. 6. 21:08
1 2
 1/12 anonim válasza:
91%
Semmit, minek? Roleksz van, aztat vegyé
2021. ápr. 6. 21:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz lány vagyok, de szerintem elég vonzó az ha valaki órát hord főleg férfiak és fiúk körében. Bár manapság ebben a mai világban csoda ha valaki le tudja olvasni egy normál karórán az időt. 14/L
2021. ápr. 6. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen célra. Ha nem lenne még egy karórám se, akkor ennyiért vennék 2-3-4 órát. Mondjuk egy zafíros Seiko Presage a szebb alkalmakhoz, egy olcsóbb Casio G-shock játszósnak, hétköznapi/elegánsabb/általános viseletnek egy Citizen Titanium BM7470-84A és egy formabontóbb Seiko5, ha épp mechanikus napihasználatoshoz van kedvem, valamelyik egyedibb darab.
2021. ápr. 6. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
16%

A XXI.században sznoboknak való óra.Semmi funkciója nincs.

kb annyi mint egy aranyozott rózsafa sétabotnak,avval mondjuk sznobként legalább ráverhetsz a határa a karórás sznobnak.

2021. ápr. 7. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Sznob jelentése:

"A népetimológia logikája szerint átvitt értelemben az olyan embereket illetik e szóval, akik ugyan nem „nemesek” vagy tagjai valamely elit körnek, de mégis valamilyen rájuk jellemző attitűd felvételével olyannak akarnak tűnni, mintha oda tartoznának.

Azonban a sznobságot valaki magára is öltheti, mintegy beleélve magát abba, hogy ő is egy bizonyos csoportba tartozik. Ez a fajta sznob ember olyan stílusjegyeket, világnézetet, életstílust vesz fel, ahova valójában még nem tartozik, és talán soha nem is fog. Ilyen az álintellektuális, vagy az álgazdag ember.

A Pesti Hírlap Lexikona (1936) szerint „sznob (snob): nagyzoló, előkelőséget mímelő ember”.

Más meghatározás szerint a sznob „a szellemi élet kiválóságait utánzó, hozzájuk dörgölődző és kifinomultnak, nagyon műveltnek látszani akaró személy.”"

És ha valaki önmagának vesz órát, mert neki tetszik, esetleg a mechanikus szerkezet finomsága miatt tetszik neki és ezért veszi? Nincs funkciója? Időt le lehet róla olvasni (szerintem) gyorsabban, mintha mobilt kéne elővenni. Volt már a kezedben egy ilyesmi óra amúgy? Ha igen, nem tartottad szépnek?

2021. ápr. 7. 13:15
 6/12 anonim ***** válasza:
400 Ft-ért valami kínai vacakot kapsz maximum.
2021. ápr. 7. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
overhypeolt tag-ot :D
2021. ápr. 7. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennyiért valami mikrobit pl Zelos. Most vettem egy Zelos Novát nekem az nagyon bejön.
2021. ápr. 8. 09:43
 9/12 anonim ***** válasza:

6.-nak.

Kifejtenéd?

2021. ápr. 9. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
400 forintra gondol. Troll. Szándékosan félreérti a kérdést. Nyilván 400 ezerről van szó.
2021. ápr. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!